GAC Business Solutions

KidsVision verhuist naar historische locatie om groei te faciliteren

6 oktober, 2017 in Kinderopvang Algemeen

GAC Noord - KidsVision is verhuisd naar het karakteristieke Dominicanenklooster aan de Assendorperstraat 29 in Zwolle. De verhuizing vormt een mijlpaal die jaren bestendige groei markeert. Directeur Evert Brouwer: “Vanuit dit historische gebouw kunnen we het succes van KidsVision doorzetten. We krijgen meer ruimte voor ons groeiende personeels- en klantenbestand. Ook is het een inspirerende locatie voor de trainingen die wij verzorgen.”

KidsVision ondersteunt de kinderopvang op basis van Microsoft Dynamics 365. Het is ontwikkeld door mensen die zelf in deze branche gewerkt hebben. Daardoor sluit de oplossing dicht aan bij de eisen en wensen van kinderdagverblijven, BSO’s, peuterspeelzalen en gastouderbureaus. Die aandacht vertaalt zich naar groei. In de laatste twee jaar heeft KidsVision vierhonderd nieuwe gebruikers mogen verwelkomen.

Evert: “In de serene rust van het Dominicanenklooster kunnen onze mensen geïnspireerd verder innoveren. Door te groeien naar de cloud hebben we het eenvoudig gemaakt om met KidsVision nieuwe werkplekken te realiseren, communicatie met ouders te stroomlijnen en slimmer te werken. Vanaf onze nieuwe locatie blijven we hard werken om zo één van de meest bestendige en innovatieve oplossingen voor de kinderopvang te blijven.”

Deel dit bericht
Chat met ons