GAC Business Solutions

GAC Business Solutions genomineerd voor Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant

30 juni, 2017 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen Trade Online Sociale Werkvoorziening Opleidingen

GAC Business Solutions is genomineerd als Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant. GAC maakt organisaties productiever door innovatieve oplossingen te implementeren. Algemeen Directeur Erik van Driel: “Wij zien vitaliteit als integraal onderdeel van Het Slimme Werken. Fitte mensen voelen zich goed, presteren beter en halen meer voldoening uit hun werk. Vitaliteit gaat om meer dan aandacht voor beweging en voeding. Het gaat ook over de juiste balans tussen werk en privé, goed in je vel zitten in je functie, persoonlijke groei en een prettige werkomgeving. De nominatie tot Vitaalste Bedrijf van Noord-Brabant is een bevestiging van deze visie.”

Het huidige Vitaliteitsprogramma van GAC Business Solutions is in 2013 van start gegaan. Het is allround en richt zich op fysiek, mentaal en sociaal welzijn. Medewerkers krijgen bij binnenkomst een persoonlijk ontwikkelingsplan waar vitaliteit onderdeel van uitmaakt. Door in te zetten op Het Slimme Werken kan de beste balans tussen werk en leven gevonden worden. De kantoorruimte van GAC is in 2016 volledig heringericht met het oog op gezond werken. Naast flexplekken en ontspanningsruimte is er ook een inspiratieruimte tot stand gekomen. Om de aandacht bij vitaliteit te houden zijn de vergaderruimtes vernoemd naar de Blue Zones; gebieden op aarde waar mensen het langst gezond leven.

Vitaalste Bedrijf
Dit jaar is de derde verkiezing van het ‘Vitaalste Bedrijf’. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar stimuleren met deze verkiezing bedrijven om te investeren in duurzaam inzetbare medewerkers. Jaarlijks worden eerst per provincie de vitaalste bedrijven gekozen. De winnaars van de regionale competities nemen het aan het einde van het jaar tegen elkaar op om de titel Vitaalste Bedrijf van Nederland te kunnen claimen.

Het Slimme Werken
GAC Business Solutions zet in op innovatie om productiebedrijven, groothandels, zakelijke dienstverleners en organisaties voor kinderopvang te helpen groeien. Erik: “Technologie maakt steeds meer mogelijk. Wij helpen organisaties met Het Slimme Werken. Bedrijven die Digitaal Transformeren krijgen de flexibiliteit om meer te bereiken. Onze mensen spelen een sleutelrol in deze transformatie. Zij implementeren niet alleen software, maar denken actief mee en helpen organisaties nieuwe kansen verzilveren.”

Growing Together
GAC werkt op basis van de Growing Together filosofie. Die stelt dat duurzaam samenwerken de sleutel vormt om meer te bereiken. Met innovatieve integratie van Microsoft Tooling speelt GAC in op de verschillende branches. Deze aanpak leverde GAC vorig jaar de titel ‘Microsoft Partner of the Future’ op. De Oirschotse automatiseerder is daarnaast al enkele jaren op rij de nummer één Microsoft Dynamics NAV partner van Nederland.

Deel dit bericht
Chat met ons