GAC Business Solutions

Vraag naar e-learning voor Dynamics NAV blijft stijgen

28 maart, 2017 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen Trade Online Sociale Werkvoorziening Opleidingen

De verwachte stijging van e-learning zet door. GAC heeft inmiddels honderden cursisten langs deze weg bekend gemaakt met Dynamics NAV en andere Microsoft bedrijfssoftware. Teamleider Dynamic Learning Hans Verhoeven: “Ons online aanbod wordt op dit moment ingezet om eindgebruikers up en running te krijgen en om key-users snel klaar te stomen voor cloud-gebaseerde oplossingen.” GAC biedt sinds 2015 verschillende e-learning modules die medewerkers met de ins en outs van bedrijfssoftware bekend maken.

Hoewel er aanbod is voor alle gebruiksniveaus, leidt GAC Educational Services traditioneel vooral key-users op. Deze medewerkers delen vervolgens de opgedane kennis binnen de eigen organisatie. Hans: “Wij geven ook les aan complete afdelingen, maar vaak werpen de vereiste tijd én de kosten hindernissen op. E-learning biedt slimme mogelijkheden om te zorgen dat alle gebruikers vanaf dag één up en running zijn. Een online cursus kost ongeveer de helft van de reguliere tegenhanger en kan afgenomen worden op het moment dat het de individuele medewerker uitkomt.”

Hans Opleiding Groei

Meer uit Dynamics NAV halen
Door medewerkers via opleidingen bekend te maken met Dynamics NAV kunnen organisaties meer uit hun investering halen. Hans: “Onze online cursussen bestaan uit video’s die laten zien wat er mogelijk is. Voor complexe handelingen zijn oefeningen inbegrepen. De cursist herhaalt de oefening eerst onder digitale begeleiding en gaat vervolgens volledig zelfstandig aan de slag. De software geeft na afloop van oefeningen feedback.” Met behulp van e-learning kunnen alle medewerkers in een organisatie zelfstandig leren hoe de software werkt. Dat haalt druk weg bij key-users tijdens de ingebruikname van de bedrijfssoftware.

Snel kennis opdoen
Met de opmars van cloud-gebaseerde software neemt het belang van e-learning toe. Hans: “Door bedrijfssoftware los te koppelen van hardware en dichter naar de standaard te brengen, gaat de implementatietijd omlaag. Als reactie daarop zien wij een stijgende vraag van organisaties naar cursussen om medewerkers snel up-to-date te brengen. Hier biedt e-learning uitkomst. Je bent niet afhankelijk van ingeroosterde uren, maar hebt 24/7 toegang tot hoogwaardig onderwijs.”

GAC zet in op e-learning
GAC zet dit jaar verder in op e-learning. Bij GAC Educational Services wordt de laatste hand gelegd aan een grote update van e-learning omgeving. Hans: “Wij gaan in oktober van start met een nieuw lessysteem dat nog nauwer aansluit bij de praktijk. In het verlengde daarvan blijven wij reguliere lessen aanbieden. De combinatie van e-learning met praktijklessen geeft de beste resultaten. We willen in de toekomst de bewezen kracht van e-learning nog breder inzetten om mensen enthousiast en met vertrouwen bedrijfssoftware te laten gebruiken.” Wie nu al op zoek is naar hoogwaardige e-learning modules voor Dynamics NAV, vindt hier het lesrooster van GAC Educational Services.

Deel dit bericht
Chat met ons