GAC Business Solutions

KidsVision innoveert kinderopvang met web- en app-based software

17 maart, 2017 in Kinderopvang

In de kinderopvang is geen dag hetzelfde. Dat vraagt om flexibele mensen die kunnen rekenen op software die dat ook is. KidsVision laat mensen werken waar, wanneer en hoe zij dat willen. Omdat het web- en app-based is, past het zich moeiteloos aan uw wensen aan.

Wie kiest voor KidsVision kan altijd, overal en op ieder apparaat aan de slag. Dat is het voordeel van innovatieve webbased oplossingen boven complexe ouderwetse varianten. Onze software is gebaseerde op Microsoft Dynamics NAV. Het werkt standaard op iedere laptop, tablet en telefoon. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding, wij zorgen voor de rest.

Onze totaaloplossing geeft invulling aan bijna alle wensen van kinderdagverblijven, BSO’s, peuterspeelzalen en gastouderbureaus. Zoekt u meer? Dan zorgen wij daarvoor! KidsVision is niet alleen web-based, maar ook app-based. Daarmee passen wij onze standaardoplossing aan uw specifieke wensen aan. Met apps zet u KidsVision eenvoudig naar uw hand.

Apps maken het niet alleen eenvoudig om nieuw functionaliteit toe te voegen. Ze zorgen ook dat updates probleemloos doorgevoerd kunnen worden. Onze belofte: Wie kiest voor KidsVision, werkt nooit meer met verouderde software!

Wij zorgen doorlopend voor innovatie, updates en integratie met de beste oplossingen op de markt.  KidsVision werkt naadloos samen met Office 365 en SharePoint. Ook apps van partners zoals Konnect en Invision zijn volledig in KidsVision geïntegreerd. Met het oog op de toekomst groeien wij al door naar Dynamics 365. Groeit u met ons mee? Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Deel dit bericht
Chat met ons