GAC Business Solutions

Maak kennis met Dynamics 365 op de Dynamics Summit EMEA 2017

13 maart, 2017 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen Trade Online Sociale Werkvoorziening Opleidingen

Van 4 tot 6 april houdt de Microsoft gebruikersgroep in de RAI Amsterdam de Dynamics Summit EMEA. Dit driedaagse evenement toont de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Dynamics en geeft gebruikers de kans ervaringen te delen. GAC is op de Dynamics Summit aanwezig en neemt graag de tijd om met u van gedachten te wisselen. Neem voor u zicht inschrijft contact met ons op, en wij zorgen dat u korting op de entree krijgt.

Dit jaar staan de ongekende nieuwe mogelijkheden van Dynamics 365 vol in de schijnwerpers. Daarnaast bieden de meer dan zeventig presentaties en breakout-sessies over de loop van de drie dagen voor ieder wat wils. Wie een specifieke issue aan experts voor wil leggen kan dagelijks terecht bij de NAVUG Medics die tussen de sessies door Dynamics-NAV gerelateerde vragen oplossen.

Wissel met GAC van gedachten
Wilt u direct met GAC van gedachten wisselen over de innovaties die op de Dynamics Summit getoond worden? Dat kan. Een team van GAC is aanwezig en praat u graag bij over onze visie op Dynamics 365 en de mogelijkheden die dit in combinatie met ons productiviteitsplatform biedt. Wilt u uitgebreid met één van onze experts sparren? Neem vooraf contact op en wij maken tijd voor u.

Met korting naar de Dynamics Summit EMEA 2017
GAC klanten kunnen met korting naar de Dynamics Summit EMEA 2017. Als u voor inschrijving contact opneemt met uw accountmanager, dan voorzien wij u van een kortingscode. Dit evenement is een uitgelezen kans om laatste innovaties op het gebied van Dynamics te zien én om te netwerken. Wij brengen dit graag met u in praktijk. Kijk hier voor meer informatie over de Dynamics Summit EMEA 2017

Deel dit bericht
Chat met ons