GAC Business Solutions

GAC zoekt nieuw talent met www.werkenbijgac.nl

29 november, 2016 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen Trade Online Sociale Werkvoorziening Opleidingen

GAC Business Solutions groeit. Dankzij hechte samenwerking zijn wij de nummer één Dynamics NAV partner van Nederland. Wij bieden organisaties ondersteuning bij de Digitale Transformatie. Dat doen wij op basis van Smart Industry en Het Slimme Werken. Voor ons gesneden koek omdat wij zelf ook Slim Werken. Wil jij instappen in een innovatief, ondernemend en enthousiast team? Kijk op www.werkenbijgac.nl en maak kennis met GAC Business Solutions.

Growing Together
Op www.werkenbijgac.nl presenteren wij de unieke aanpak waarmee wij organisaties helpen groeien. De kracht van GAC schuilt in de Growing Together bedrijfsfilosofie. Die stelt dat bestendige groei voortkomt uit samenwerking binnen teams, met partners én met klanten. De nieuwe site presenteert de mogelijkheden die wij medewerkers bieden om bij ons professioneel en persoonlijk te groeien. Daarnaast is er aandacht voor de ondersteuning van vitaliteit en de op Het Slimme Werken ingerichte bedrijfsomgeving.

Het Slimme Werken
GAC digitaliseert en verbindt productiebedrijven en groothandels op basis van Smart Industry, en helpt zakelijke dienstverleners meer met minder doen op basis van Het Slimme Werken. Als zakelijke dienstverlener maakt GAC vanzelfsprekend zelf ook gebruik van Het Slimme Werken. Wat dat voor aankomende medewerkers betekent, wordt op www.werkenbijgac.nl onder meer getoond aan de hand van interviews. Daarbij staan de kernwaarden van GAC: delen, eerlijk, enthousiast, respect en ondernemend centraal en wordt ook meer verteld over de waarden van Het Slimme Werken: doelgericht, zelfsturing  en duurzaam verbinden.

Solliciteren bij
Op www.werkenbijgac.nl kunnen openstaande vacatures bekeken worden en staat een mogelijkheid voor open solliciteren klaar. De HRM-afdeling geeft een blik achter de schermen en laat zien hoe een sollicitatie bij GAC in zijn werk gaat. Manager HRM Antoinette Vertommen: “Binnen GAC hebben we een open en laagdrempelige bedrijfscultuur. Als je iets nodig hebt, stap je bij een collega binnen en vraag je erom. Met de nieuwe website willen we toekomstige collega’s de kans bieden om op vergelijkbare wijze bij ons binnen te stappen. Als jij onze teams kan versterken, laat van je horen.”

Deel dit bericht
Chat met ons