GAC Business Solutions

GAC implementeert Dynamics NAV 2017 bij REKO Industrial Equipment

27 oktober, 2016 in Productie Algemeen

REKO Industrial Equipment heeft gekozen voor GAC om de overstap naar Microsoft Dynamics NAV 2017 te maken. Deze vernieuwing maakt verschillende efficiencyverbeteringen mogelijk. Zo kan REKO de afstemming tussen afdelingen binnen het bedrijf verbeteren, het gebruik van Excel terugdringen en de papieren documentenstromen digitaliseren.

GAC voert een her-implementatie uit. REKO directeur John den Brouwer: “Wij werken al jaren met Microsoft Dynamics NAV. Na een lang upgradetraject zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe partner die ons beter kan ondersteunen. Via een klantrelatie kwamen we bij GAC terecht. De keuze voor GAC als Dynamics NAV partner lag voor ons voor de hand. Zij hebben ruime ervaring met Dynamics NAV en hun kennis sluit goed aan op wat wij willen.”

Documentstromen digitaliseren
Microsoft Dynamics NAV 2017 biedt standaard ondersteuning om documentstromen te digitaliseren en zo papierloos werken te ondersteunen. Dat maakt het voor organisaties eenvoudiger om bestaande processen die met Excel-lijstjes (of vergelijkbare methoden) worden bijgehouden te vervangen door een centrale aansturing. Daarnaast biedt GAC verschillende mogelijkheden om de digitalisering van papieren documentstromen verder te optimaliseren. Afhankelijk van de wensen van de organisatie is op basis van standaardoplossingen een snelle match met bestaande processen te maken.

Wereldwijde producent en leverancier van zeef- en transporttechniek
REKO Industrial Equipment levert wereldwijd zeef- en transporttechniek. Met producten zoals zeefbochten, trommelzeven en hydrocyclonen worden in diverse industrieën vaste delen uit afvalwater, proceswater of andere vloeistoffen gescheiden. REKO heeft meer dan 45 jaar ervaring en kenmerkt zich door een zeer diverse klantengroep: van de voedingsmiddelenindustrie tot afvalrecycling en van chemische industrie tot waterzuiveringsinstallaties. REKO vervaardigt zijn producten in Nederland, kan conform specifieke Europese richtlijnen bouwen en heeft een eigen serviceafdeling die zorg draagt voor technische ondersteuning en onderhoud op locatie.

Deel dit bericht
Chat met ons