GAC Business Solutions

GAC wint MailPlus Partner Award

11 oktober, 2016 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Algemeen Trade Online Sociale Werkvoorziening

GAC heeft de MailPlus Partner Award gewonnen voor het Mooiste Design. De winnaar in deze categorie wordt bepaald door mensen te laten stemmen op templates voor e-mailmarketing van drie vooraf geselecteerde kandidaten. Marcel Nanning, campaign manager van GAC: “E-mailmarketing is een belangrijk middel om in contact te blijven met klanten, prospects en leveranciers. Daarom hebben we veel aandacht voor het design. De award moedigt ons aan om MailPlus in de toekomst met nog meer energie in te gaan zetten.”

De uitreiking van de MailPlus Partner Awards vond plaats in het Oude Raadhuis in Hoofddorp. Naast de MailPlus Partner Award voor Mooiste Design werden ook Awards toegekend aan de snelste groeier, beste nieuwkomer, grootste Marcom klant en grootste eCom klant. Daarnaast maakte MailPlus van de gelegenheid gebruik om zijn Gold Partners in het zonnetje te zetten.  Dit was de tweede editie van de MailPlus Partner Awards.

Leads genereren via Microsoft Dynamics NAV
GAC zet MailPlus zowel bij zichzelf als bij klanten in om meer leads te genereren via Microsoft Dynamics NAV. Met behulp van een unieke MailPlus Connector kan GAC gegevens tussen MailPlus en Dynamics NAV synchroniseren. Dat maakt het eenvoudiger om vanuit de bedrijfssoftware overzicht te houden op de customer journey. GAC zorgt met de Mailplus Connector onder meer dat realtime segmenten naadloos met tijdelijke lijsten gesynchroniseerd worden en handelt de opt-in en -out automatisch af.

Integratie met Dynamics CRM en Office 365
Naast de MailPlus Award is GAC ook genomineerd als Partner of the Future van Microsoft. Aanleiding voor die nominatie is de strategie om allround oplossingen te bieden. GAC kijkt verder dan Dynamics NAV en geeft volledige ondersteuning van bedrijfsprocessen door onder meer Dynamics CRM en Office 365 te integreren. Binnenkort voegt GAC de MailPlus Connector voor Dynamics CRM Online aan de gereedschappen toe. Hiermee kan binnen Dynamics CRM Online op dezelfde laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier marketing automation ingezet worden als nu al binnen Dynamics NAV mogelijk is.

Haal maximaal rendement uit investeringen
Manager GAC Marketing Solutions Xavier Dusée: “Wij steken veel werk in de planning en opbouw van onze campagnes. Een tool als MailPlus zorgt dat we maximaal rendement uit die investering halen. We kunnen via dashboards resultaten zien, houden overzicht op bounces en clicks en gebruiken alle feedback om direct nieuwe segmentatiecriteria aan te maken. We zijn erg enthousiast over de MailPlus Award. Dit is een bevestiging dat de energie die we in deze tooling steken niet alleen op de dashboards te zien is, maar ook door onze klanten gewaardeerd wordt.”

 

 

 

Deel dit bericht
Chat met ons