GAC Business Solutions

GAC genomineerd voor MailPlus Partner Award

14 september, 2016 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen Trade Online Sociale Werkvoorziening

GAC is met zijn e-mailmarketing template genomineerd voor de MailPlus Partner Award voor Mooiste Design. GAC neemt het op tegen twee andere kandidaten die door de voorselectie zijn gekomen. Iedereen kan de drie sjablonen voor marketingmails bekijken op de website van MailPlus en vervolgens een stem uitbrengen op de beste. De winnaar van de Award wordt op 29 september bekend gemaakt.

MailPlus Connector voor Dynamics NAV
E-mailnieuwsbrieven vormen vast onderdeel van de communicatiemiddelen waarmee GAC contact met de verschillende branches onderhoudt. Deze uitingen vragen om aandacht voor vormgeving en inhoud zodat ontvangers geraakt, verrast en geïnspireerd worden. GAC gebruikt de tooling van MailPlus om dezelfde aandacht ook aan verzending en verwerking van de mailers te kunnen geven. Om dit proces zo effectief mogelijk aan te sturen heeft GAC zelfs een connector ontwikkeld. Met de MailPlus Connector kan de kracht van Dynamics NAV gecombineerd worden met die van MailPlus.

Stem op GAC
Om de MailPlus Award voor Mooiste Design te winnen heeft GAC jouw stem nodig. Ga vandaag nog naar de website van Mailplus en stem op het sjabloon van GAC.

 

Deel dit bericht
Chat met ons