GAC Business Solutions

GAC grootste Microsoft Dynamics NAV partner van Nederland

31 augustus, 2016 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen Trade Online Sociale Werkvoorziening

GAC Business Solutions is de grootste Microsoft Dynamics NAV partner van Nederland. Dat heeft Microsoft Nederland bekend gemaakt. Directeur van GAC Business Solutions Erik van Driel: “Deze prestatie is een kroon op de innovatieve koers die GAC heeft ingezet. We danken dit resultaat aan teamwerk, het omarmen van een totaaloplossing, en duurzame samenwerking met onze partners en klanten.”

GAC levert meer dan Dynamics NAV
GAC Business Solutions opereert op basis van de Growing Together filosofie. Die stelt dat bestendige groei voortkomt uit intensieve samenwerking met klanten en partners. Door te werken als een slimme organisatie is daar een nieuwe impuls aan gegeven. Erik: “GAC levert meer dan Dynamics NAV alleen. Wij combineren kennis over onder meer Dynamics NAV, Dynamics CRM, Power BI en Office 365 met onze specialisaties in de branches. Zo komen we tot een totaaloplossing om productiviteit te optimaliseren.”

One stop shop
Door over te stappen op een totaaloplossing kunnen klanten van GAC bij één partij terecht als het om ICT gaat. Deze one stop shopping aanpak maakt eenvoudiger om de productiviteit te verhogen en om te innoveren. GAC zet Microsoft-technologie in om geïntegreerde tooling te bieden die gebruik kan maken van onder meer Dynamics NAV, Dynamics CRM, Office 365 en Power BI. De tooling is uit te breiden met standaard add-ons en branche-specifieke oplossingen. Bij implementatie wordt zo veel mogelijk gewerkt met standaardcomponenten waardoor onderhoud en uitrol snel en betrouwbaar uit te voeren zijn.

Optimaal samenwerken
GAC optimaliseert samenwerking door mobility en sharing te vereenvoudigen. Klanten van GAC kunnen eenvoudig met partners binnen en buiten de organisatie informatie delen. Daarbij is er zekerheid dat gegevens beschikbaar zijn op ieder device, waar ook ter wereld. Door communicatiekanalen, klantinformatie en gegevens te koppelen ontstaat meer overzicht, is het eenvoudiger om gezamenlijk taken uit te voeren en kan management sturen op real-time informatie.

Trots op resultaat
Erik:“Wij zijn trots op het geboekte resultaat, maar onze ambitie stopt hier niet. GAC blijft innoveren om productiviteit verder te optimaliseren. Dat doen we in samenwerking met onze partners, en op basis van de duurzame verbindingen die wij met onze klanten aangaan. Dat schept het perfecte klimaat voor bestendige, gezamenlijke groei. Of zoals wij dat noemen: Growing Together.”

Deel dit bericht
Chat met ons