GAC Business Solutions

WAA groep kiest voor gebruiksvriendelijke software van GAC

5 mei, 2016 in Algemeen Sociale Werkvoorziening

SW-bedrijf WAA groep heeft voor SW Vision+ op basis van Microsoft Dynamics NAV gekozen om de bestaande ERP-software te vervangen. Op maandag 2 mei is met een kick-off de implementatie officieel van start gegaan. Met SW Vision+ verwacht de WAA groep onder meer voordeel te kunnen doen bij de transitie naar duurzaam detacheren.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
Projectleider Wim Mattheij van WAA groep: “We hebben in eerste instantie voor een pakket gekozen. Die keuze viel op Microsoft Dynamics NAV omdat het eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Daarna zijn we naar een leverancier op zoek gegaan. Dat is GAC met het SW Vision+ pakket geworden. GAC wil door innovatief te ontwikkelen voet aan de grond krijgen in SW-land. Tijdens informatiesessies viel op dat ze goed luisteren naar de klant.”

Duurzaam detacheren
WAA groep begeleidt mensen naar de arbeidsmarkt door te bemiddelen met bedrijfsleven en overheid. De eigen productiecapaciteit van WAA groep wordt daarbij afgebouwd. In plaats daarvan worden medewerkers steeds meer via groeps- en individuele detachering voor de langetermijn bij klanten geplaatst. Ondersteuning van dit duurzaam detacheren is een zeer belangrijk onderdeel dat door SW Vision+ ondersteund wordt. Daarnaast biedt SW Vision+ ook standaard plug-ins om te integreren met pakketten als COMPAS en INFOGROEN.

De mens centraal
Commercieel directeur van GAC Roel van Zon: “De WAA groep is één van de meest vooruitstrevende SW-bedrijven in Nederland. Zij maken een succesvolle transitie door van puur productie- en assemblagebedrijf naar duurzaam detacheerder waar de mens centraal staat. De goede klik die gemaakt is tussen GAC en WAA groep steunt op passie, inzet en een gedeelde vooruitziende blik op de SW markt in het algemeen.”

Deel dit bericht
Chat met ons