GAC Business Solutions

GAC onderscheiden als beste YAVEON partner van 2016

1 maart, 2016 in Productie Algemeen

GAC Business Solutions is door YAVEON onderscheiden als beste partner van 2016. In de achttien maanden dat de twee bedrijven samenwerken heeft GAC elf keer YAVEON bij een Microsoft Dynamics NAV implementatie geleverd. Rainer Weissenberger van de Raad van Bestuur van YAVEON overhandigde een trofee aan GAC directeur Erik van Driel.

Succesvolle marketingstrategie
Rainer: “Wij feliciteren onze partner GAC met de ‘Reseller of the Year 2016 for YAVEON ProBatch’ prijs. We zien zelden zo’n uitmuntende toewijding van een partner. Het laat opnieuw zien dat de levensader van een succesvolle marketingstrategie het procesperspectief is.” In een kort interview spreekt Rainer kort met Erik over de manier waarop GAC YAVEON ProBatch in de markt zet.

Mogelijkheden voor een bredere doelgroep
GAC weet ProBatch breder in te zetten dan YAVEON had verwacht. Het component is ontwikkeld voor de farmacie, cosmetica, biotech, chemie en levensmiddelenindustrie. Daar geldt dat de volledige productieketen, van grondstof tot eindproduct, in beide richtingen traceerbaar moet zijn. GAC ziet in de functionaliteit ook mogelijkheden voor een bredere doelgroep. Erik roemt daarbij de kwaliteit waar YAVEON voor staat.

Zakelijke processen naadloos optimaliseren
Erik: “Wij willen de cross-functionele zakelijke processen van onze klanten naadloos optimaliseren. Het is daarom heel belangrijk om de business drivers van de klant te kennen. Op die manier kunnen wij pijnpunten helpen oplossen. YAVEON met ProBatch is onze strategische partner voor de proces- en life sciences industrie.”

Growing Together
GAC werkt op basis van de Growing Together filosofie. De samenwerking met strategische partners zoals YAVEON is één van de pijlers waar die groei op rust. Voor de implementatie van software gebruikt GAC componenten zoals ProBatch. Door zorgvuldige keuzes op het gebied van samenwerking te maken, en duurzame relaties aan te gaan, biedt GAC klanten een betrouwbaar platform om eigen groeiambities waar te maken. 

Deel dit bericht
Chat met ons