GAC Business Solutions

Adamas kiest voor Dynamics NAV en GAC

23 februari, 2016 in Groothandel Productie Algemeen

Adamas, fabrikant van professionele tools voor het zagen, boren en slijpen van beton en andere gangbare materialen, kiest voor Production+ op basis van Microsoft Dynamics NAV. Het nieuwe systeem zal in zowel de Nederlandse als Belgische takken van het bedrijf geïmplementeerd worden.

Keuze voor Dynamics NAV
Projectleider ERP Patrick Mallee van Adamas: “De keuze voor Dynamics NAV lag voor ons voor de hand. Dynamics NAV is goed uitgerust om productiebedrijven te ondersteunen en de modules van GAC sluiten goed aan op wat wij willen.”

Eenvoudiger samenwerken
Door over te stappen op de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV kan Adamas eenvoudiger samenwerken tussen België en Nederland. Dynamics NAV 2016 biedt standaard de mogelijkheid om verschillende databases binnen één omgeving te beheren. Dat maakt het eenvoudiger om bedrijfs-breed meer inzicht te krijgen in zowel de productie als de verkoop.

Documentenstroom digitaliseren
Op dit moment ligt de focus van de implementatie op het digitaliseren van de documentenstroom en op het leveren van real-time informatie over klanten aan de buitendienst. Met Production+ op basis van Microsoft Dynamics NAV is het onder meer mogelijk om orders in te zien, het openstaand saldo op te vragen, offertes te bekijken en CRM-gegevens onderweg te raadplegen. Daarnaast maakt de implementatie het eenvoudiger om papierloos te werken.

Efficiency-verbeteringen
Business Consultant Edwin Drieszen van GAC: “Wij kijken uit naar de samenwerking met Adamas en gaan ons inzetten om efficiencyverbeteringen mogelijk te maken. De samenwerking met deze vooraanstaande producent van professionele tools wordt mede ingegeven door de goede aansluiting die Production+ heeft met de eisen van moderne productiebedrijven.”

Deel dit bericht
Chat met ons