GAC Business Solutions

Impossible kiest voor groei met GAC

1 februari, 2016 in Groothandel Productie Algemeen

GAC gaat Microsoft Dynamics NAV implementeren bij Impossible, de producent van instant film. ERP-projectleider Marije Vlugt: “Impossible wil groeien als bedrijf. Microsoft Dynamics NAV ziet er gebruiksvriendelijk uit en wij hebben vernomen dat GAC een erg goede partij is om mee samen te werken.”

Productie instant film hervat
Impossible is in 2008 opgericht toen Polaroid met de productie van film stopte. Zoals dit filmpje laat zien is in de door Polaroid gesloten fabriek in Enschede de productie van instant film door het toen nieuw opgerichte bedrijf hervat. Inmiddels telt Impossible 140 medewerkers die verspreid over Oostenrijk, Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en China werken. Naast de productie van instant film, reviseert Impossible oude Polaroid camera’s en is een nieuwe techniek ontwikkeld waarmee in combinatie met een smartphone instant foto’s te maken zijn.

Professionalisering en groei
Impossible werkte met twee verschillende ERP-systemen waarvan één volledig zelf ontwikkeld was. Marije: “Door de groei en de professionalisering van het bedrijf konden we daar niet meer op draaien. We hebben daarom een professioneler systeem gezocht dat ons de toekomst in kan helpen.” Impossible heeft na een uitgebreid selectietraject, waaraan twintig leveranciers hebben meegedaan, voor GAC Business Solutions gekozen.

Gebruiksvriendelijkheid
Naast de reputatie van GAC is ook de gebruiksvriendelijkheid van Dynamics NAV een belangrijke factor geweest. Marije: “De lay-out is heel herkenbaar. Je ziet de Microsoft indeling en kan vrij simpel doorklikken om iets te doen.”

Integraal overzicht
GAC Business Consulant Pieter van Halder: “Door de twee systemen die er nu zijn samen te brengen in Microsoft Dynamics NAV kan Impossible integraal overzicht krijgen over de financiële en logistieke processen. Omdat we alleen gebruik maken van standaard oplossingen is de ERP-software die we nu bij Impossible implementeren ook toekomstbestendig.”

Bestendige groei
Impossible plant in juni live te gaan met de nieuwe ERP-software. Doelstelling is om bestendige groei te verwezenlijken door de verkopen verder te laten stijgen. 

Impossible -news -2

Deel dit bericht
Chat met ons