GAC Business Solutions

GAC verzorgt internationale Dynamics NAV implementaties met Pipol

29 januari, 2016 in Algemeen

PPI, het internationale netwerk om grensoverschrijdende ERP-implementaties te vereenvoudigen, is van naam veranderd. Onder de nieuwe naam Pipol blijft GAC Business Solutions meewerken met internationale Microsoft Dynamics NAV implementaties. Pipol heeft leden in meer de vijftig landen en zorgt dat implementaties afgestemd worden op lokale wetgeving en cultuur.

Het Internationaal ERP implementeren
Naast een nieuwe naam heeft Pipol ook een vernieuwde website. Hier is meer informatie te vinden over het internationaal implementeren van ERP. Daarnaast biedt de site aan de hand van business cases praktijkvoorbeelden van geslaagde implementaties. Via de website kan met Pipol contact opgenomen worden om een lokale Dynamics NAV partner te vinden in een ander land.

Actief in meer dan vijftig landen
GAC is via Pipol onderdeel van een organisatie die in meer dan vijftig landen actief is. Dit biedt de mogelijkheid om met de beste Microsoft Dynamics partners in de wereld samen te werken. Pipol projecten worden via gezamenlijke gedeelde projectmethodieken geïmplementeerd. Aan de gezamenlijke aanpak dragen individuele leden hun eigen kennis van wetgeving en cultuur bij. Deze samenwerking heeft over de jaren bewezen tot zeer succesvolle implementaties te leiden. Meer informatie over Pipol en de mogelijkheden die GAC biedt voor internationale samenwerking staan hier op de website.

Deel dit bericht
Chat met ons