GAC Business Solutions

Trade Online versterkt online werken met Dynamics NAV 2016

23 december, 2015 in Groothandel Algemeen Trade Online

In de handel is grip en inzicht essentieel om snel de juiste beslissingen te nemen; ook als u even niet op kantoor bent. Daarom heeft GAC Trade Online geüpdatet naar Microsoft Dynamics NAV 2016. De laatste versie van Dynamics NAV in combinatie met Office 365 biedt nog betere mogelijkheden om online te werken en kan met Power BI uw analyses verbeteren. Met Trade Online betaalt u voor deze bundel een vast bedrag per maand. Daarmee krijgt u beschikking over een totaalpakket dat al uw bedrijfsprocessen ondersteunt.

Grip en inzicht, overal
Met Trade Online beschikt u over een complete bedrijfsoplossing die alles voor de groothandel bundelt in één geïntegreerd systeem. U heeft toegang tot bedrijfsdata zoals boekhouding, actuele voorraad, binnengekomen bestellingen en CRM. Trade Online werkt in de cloud. Dat geeft u de flexibiliteit om op iedere gewenste locatie te werken, ongeacht het apparaat waarover u beschikt. Op bezoek bij uw klant om de laatste trends in de markt te bespreken? U ziet via uw tablet of smartphone direct welke artikelen hard lopen en kunt gelijk de bijbehorende marges en levertijden noemen.

Stimuleer de productiviteit door optimale samenwerking
De cloud verbindt werknemers en essentiële bedrijfsprocessen door een geïntegreerde ervaring van Microsoft Dynamics NAV 2016 en Office 365 te bieden. Vanaf één vertrouwde online werkplek werkt u samen met collega's. Door éénmaal per dag in te loggen combineert u e-mail, agenda en documenten gemakkelijk met gegevens, rapporten en bedrijfsdata. Alle informatie die er toe doet is direct opvraagbaar. Op die manier stroomlijnt u uw bedrijfsprocessen en stimuleert u de productiviteit.

Probeer Trade Online nu gratis
Benieuwd hoe u met real-time inzicht de juiste beslissingen neemt om zakelijke ambities waar te maken? Wij laten het u graag ervaren. Probeer Trade Online nu gratis, of schrijf u in voor één van onze webinars.

GAC
GAC heeft ruim dertig jaar ervaring met het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Onder de ruim tweehonderd implementaties die wij bij groothandels hebben uitgevoerd, vindt u onder meer Fonq.nl en Tristar. Op basis van ervaring, en met onze branche-specifieke kennis, hebben wij gespecialiseerde functionaliteit voor groothandels in onze software gebouwd. Dat maakt van Trade Online het meest volledige groothandelspakket voor het MKB.

Deel dit bericht
Chat met ons