GAC Business Solutions

GAC verwelkomt Future Cleaning Technologies als klant

13 november, 2015 in Productie Algemeen

GAC implementeert Microsoft Dynamics NAV 2016 bij Future Cleaning Technologies (FCT), producent van het innovatieve i-mop schoonmaaksysteem. De i-mop is een kleiner en sneller alternatief met een hogere reinigingskracht dan traditionele schrobmachines. Met behulp van Dynamics NAV wil FCT onder meer de informatie-uitwisseling tussen de fabriek in China, de internationale kantoren en het hoofkantoor in Eindhoven optimaliseren. 

Systemen centraal houden
Ron van de Ven, global marketing manager van FCT: “Wij zijn heel hard aan het groeien. Daarbij willen we de systemen centraal houden zodat tussen de verschillende kantoren en verschillende bedrijven een goede samenwerking blijft. Ook hebben we een eigen fabriek in China. Daarmee willen we de intercompany processen nauw integreren zodat we stamgegevens van eigen onderdelen kunnen uitwisselen.”

Production+ en Office 365
GAC is partner van Microsoft en voegt aan Microsoft Dynamics NAV de eigen Production+ modules toe die speciaal ontwikkeld zijn voor productiebedrijven. Hier zitten alle gereedschappen in om een productiebedrijf te ondersteunen. Production+ is uit te breiden met onder meer Office 365 om samenwerking te vereenvoudigen. Daarnaast zijn koppelingen met andere Microsoft producten én oplossingen van derden mogelijk.

Eén systeem dat alles aan elkaar verbindt
Ron: “Microsoft gaat zich steeds meer op diensten toeleggen. Ze zijn sterk in de lift. Wij zijn in eerste instantie begonnen met Office 365 en dat beviel goed. Vanaf daar ben ik gaan kijken naar de andere ontwikkelingen bij Microsoft en kwam op Dynamics NAV. Microsoft biedt een mooi ecosysteem met oplossingen zoals Office 365 en Dynamics en daarnaast randoplossingen zoals Power BI. Door hiermee te werken krijgen we veel mogelijkheden om ook gebruik te maken van partneroplossingen. In plaats van losse informatiesilo’s krijgen we met Dynamics NAV één systeem dat alles aan elkaar verbindt.”

FCT en GAC....Growing Together in optima forma!
Verbinding maken met en voor de klant is onderdeel van de werkwijze van GAC. Arthur van Kooij, sales director bij GAC: “Vanaf de eerste kennismaking was er een klik. FCT zocht een out-of-the-Box oplossing om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Met de oplossing wil de organisatie klaar zijn voor de toekomst. Die eerste klik is nu omgezet naar vertrouwen en een samenwerking voor de lange termijn. De implementatie is inmiddels gestart in de vorm van een cloud based solution in Office 365.”

Stofzuigers

Deel dit bericht
Chat met ons