GAC Business Solutions

GAC Kennissessie Winst door Wendbaarheid groot succes

22 maart, 2013 Marcel Nanning in Groothandel Trade Online

De hedendaagse productie- en handelsorganisatie opereert in een dynamische omgeving met onvoorspelbare veranderingen. Tijdens de GAC kennissessie "Winst door Wendbaarheid" van 21 maart 2013 keken we samen met een groot aantal klanten naar de mogelijkheden om juist in deze turbulente omstandigheden grip te houden en wendbaar te zijn. Gezien de vele de positieve reacties kunnen we terugkijken op een inspirerende dag.

We gingen van start met de toekomstvisie van Microsoft. En hoe GAC zich als organisatie reeds wendbaar heeft ingericht voor een beter contract met de klant en om sneller in te kunnen spelen op veranderingen in de markt. Daarna maakten de bezoekers kennis met de nieuwste versie van Dynamics NAV 2013 die organisaties nog beter in staat stelt hun wendbaarheid te vergroten. Als afsluiting inspireerde gastspreker Markt Nijssen de bezoekers met zijn visie op de wendbaarheid van organisaties en de noodzaak hiervan. Gezien de grote opkomst en positieve reacties op deze inspirerende ochtend kunnen we zeggen dat het evenement meer dan geslaagd is.

Meer informatie?
Heeft u de Kennissessie gemist of bent u geïnteresseerd in meer informatie over Microsoft Dynamics NAV 2013 of andere informatie rondom het thema Winst door Wendbaarheid, neem dan contact op met uw accountmanager of bel 0499 58 28 28.

Voorinschrijving Kennissessies 2013
GAC organiseert regelmatig Kennissessies waarbij een aantal branche-specifieke thema's aan bod komen en klanten op de hoogte worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen rondom Microsoft en de oplossingen van GAC Business Solutions.

De precieze datum van de eerstvolgende sessie is nog niet bekend, maar als u verzekerd wil zijn van een uitnodiging voor de eerstvolgende kennissessie, kunt u zich hier alvast voorinschrijven.

Deel dit bericht
Chat met ons