GAC Business Solutions

Laat uw klant zelf zijn product configureren en bestellen via internet

3 april, 2013 Marcel Nanning in Groothandel

Het is een open deur dat het aantal internetverkopen nog steeds hard groeit. Ongetwijfeld heeft u wel eens nagedacht om uw producten via een webshop te verkopen. Wellicht denkt u dat uw producten te specifiek of te complex zijn. Of dat het onmogelijk is om uw producten zonder persoonlijk advies te verkopen.

Nieuwste Marktontwikkelingen
Tijdens de Ronde Tafel Sessie op de Dynamics Experience 2013 op 16 april gaan we in op de marktontwikkelingen waarin afnemers steeds meer klantspecifieke producten vragen, maar hiervoor niets extra willen betalen. Hoe bedien je deze klanten? Hoe organiseer je de processen in de backoffice zonder dat het extra geld kost? We nemen klantcases door van zowel handels- als productiebedrijven met de belangrijkste voordelen: eenvoud voor de klant, een kortere doorlooptijd van offerte tot levering en minder kans op fouten.

Dynamics Experience 2013
De Dynamics Experience 2013 is een evenement voor de Microsoft Dynamics gebruikersgroep en vindt plaats op 16 april in Evenementen- en congrescentrum KameryckVerschillende softwarepartners geven Dynamicsgebruikers inzicht in de nieuwste ontwikkelingen rondom Microsoft software. GAC Business Solutions verzorgt meerdere sessies waaronder de Ronde Tafel Sessie: Laat uw klant zelf zijn product configureren en bestellen via internet (NAV+eCon+SANA). U kunt zich hiervoor aanmelden via het contactformulier op deze pagina of uw accountmanager.

Meer informatie vindt u hier: http://www.dynamicsexperience.nl/

Deel dit bericht
Chat met ons