GAC Business Solutions

Verbeter uw jaarlijkse omzet met gratis Cashflow Calculator

22 januari, 2014 Marcel Nanning in Zakelijke dienstverlening Algemeen

Een van de meest voorkomende uitdagingen bij het MKB is een gebrek aan grip op de cashflow. Te laat betaald krijgen voor geleverde producten en diensten is hierbij de grootste reden. Een goed beheer van de cashflow voorkomt deze en aanverwante problematieken. Met de gratis Cashflow Calculator van GAC Business Solutions ziet u direct hoe u met eenvoudige verbeteringen tot wel 10% op uw jaarlijkse omzet bespaart.

Inzicht in het incassoproces
De website www.mijncashflow.nl geeft inzicht in het incassoproces van ondernemers en toont, na invoering van enkele gegevens, direct de mogelijkheden en opbrengsten van cashflowverbeteringen. Zo helpt de Cashflow Calculator ondernemers concrete besparingen te realiseren en liquide middelen vrij te maken met vaak eenvoudige aanpassingen. Tevens kan men gericht actie ondernemen tegen achterstallige betalingen en oninbare facturen.

Voorkom acute betalingsproblemen
Geeft een organisatie meer geld uit dan er binnen komt, dan ontstaat er een negatieve cashflow. Dit komt zelfs voor bij gezonde ondernemingen; bijvoorbeeld als klanten hun openstaande rekeningen te laat betalen. Zeker bij de uitkering van vakantiegelden en bij de winstdeling aan het einde van het jaar kunnen door gebrekkig cashflowbeheer acute betalingsproblemen ontstaan. Dat kan met een paar eenvoudige verbeteringen dus tot het verleden worden gebannen.

Doe de check
Wilt u ook inzicht in uw incassoproces en mogelijkheden en opbrengsten van cashflowverbeteringen? Doe de check op www.mijncashflow.nl en ontdek hoe ook u tot wel 10% op uw jaarlijkse omzet kunt besparen.

Deel dit bericht
Chat met ons