GAC Business Solutions

Snel & eenvoudig integreren met andere applicaties door NAV2ALL van GAC

9 april, 2013 Marcel Nanning in Zakelijke dienstverlening

Connectivity is een hot topic vandaag de dag, mede door de komst van vele portalen en andere slimme technieken om data uit uw systemen te ontsluiten voor bijvoorbeeld rapportage doeleinden en of andersom voor de verrijking van uw kostbare data. Dynamics NAV biedt inmiddels, met de komst van XML Webservices, vele mogelijkheden om te connecten. Hierbij komt het echter aan op een stuk techniek waarvoor uiteindelijk Dynamics NAV applicatiebeheer- en programmeerkennis is vereist.

Met de komst van NAV2ALL maakt GAC een einde aan deze tot nu toe vaak kostbare en tijdrovende methode.

Op basis van Dynamics NAV webservices technologie heeft GAC NAV2ALL ontwikkeld. Dit is een gebruiksvriendlijke en flexibele applicatie voor al uw wensen en eisen ten aanzien van systeemintegratie en systeeminterfaces.

De NAV2ALL tool maakt het mogelijk om derde partijen, die willen connecten met Dynamics NAV, een oplossing te bieden in een paar simpele clicks. Middels een geavanceerde en eenvoudige GUI (Graphical User Interface) kan een willekeurige partij zonder uitgebreide Dynamics NAV kennis een betrouwbare connectie middels webservices opzetten.

Inmiddels is GAC’s NAV2ALL succesvol in gebruik genomen door: Fleetsupport en CNB die voortaan profiteren van een sterk vereenvoudigde integratie met andere applicaties.

Op 16 april tijdens de vijfde editie van de Dynamics Experience kun je kennis maken met oa NAV2ALL en onze specialisten.

Tijdens deze sessie laten wij u zien hoe u:
• webservices in een fractie van de normale ontwikkeltijd kunt realiseren,
• data en business logica kunt ontsluiten van NAV naar ieder willekeurig ander platform,
• connecties kunt maken zonder programmeerwerk en hoe eenvoudig het onderhoud daarop is.

Heeft u nog geen entreekaart? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Deel dit bericht
Chat met ons