GAC Business Solutions

Dynamics NAV populair onder MKB wereldwijd

5 april, 2013 Marcel Nanning in Zakelijke dienstverlening Algemeen

Meer dan 94.000 bedrijven in meer dan 40 landen vertrouwen op Microsoft Dynamics NAV voor de automatisering van hun primaire bedrijfsprocessen. Hiermee bewijst Microsoft Dynamics NAV uitstekend aan te sluiten bij de hedendaagse wensen van de markt. Dit grote aantal implementaties maakt de oplossing tevens het meest populaire Microsoft Dynamics product van dit moment.

"Meest populaire Microsoft Dynamics product van dit moment
Van alle Dynamics implementaties wereldwijd valt voor meer dan 45 procent de keuze op Microsoft Dynamics NAV. Daarmee is dit systeem populairder dan de nummers twee en drie: GP (22 procent) en CRM (19 procent) bij elkaar. AX en SL ronden met respectievelijk 9 en 6 procent de complete markt voor bedrijfssoftware van Microsoft af.

Aansluiting bij de markt
Microsoft Dynamics NAV biedt een totale en tegelijkertijd flexibele oplossing voor het MKB en is snel aan te passen aan branche specifieke wensen en eisen van de klant. Door de branchefocus van implementatiepartners voelen organisaties zich thuis bij de op Dynamics NAV gebaseerde brancheoplossingen. De software is eenvoudig te koppelen aan oplossingen van derden en kan zo met standaardmiddelen aan heel specifieke wensen voldoen.

Microsoft Dynamics NAV 2013
Het succes van Dynamics NAV zorgt dat Microsoft doorlopend blijft ontwikkelen om aan de laatste eisen op het gebied van schaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en uitbreidbaarheid te voldoen. De laatste versie, Microsoft Dynamics NAV 2013, biedt onder meer nog uitgebreidere rapportagemogelijkheden van bedrijfskritische gegevens en Cloud ondersteuning zoals apparaat onafhankelijke toegang via het web en ondersteuning voor mobiel gebruik. "

Deel dit bericht
Chat met ons