GAC Business Solutions

KidsVision verlaagt werkdruk en moderniseert communicatie

10 december, 2013 Marcel Nanning in Kinderopvang

KidsVision verlaagt de werkdruk en compenseert zo voor de negatieve effecten van een reorganisatie. Door met onze bedrijfssoftware uw processen te optimaliseren past u zich makkelijker aan de huidige markt aan en moderniseert u de communicatie met ouders.

Organisatie stroomlijnen
Met KidsVision automatiseert u uw facturatie volledig. U legt vooraf uw planning vast aan de hand van de benodigde opvang. Vervolgens registreert u de afgenomen uren en uiteindelijk zorgt KidsVision dat de facturen naar de ouders gaan. Met onze workflows stroomlijnen wij uw processen. Dat zorgt dat u met minimale inspanning de best mogelijke planning maakt. Omdat de cijfers betrouwbaar worden opgeslagen krijgt u helder inzicht in de werkdruk.

Direct wijzigingen aanvragen
Met het KidsVision portaal kunnen ouders direct wijzigingen van contract aanvragen. Via portalen regelen wij op moderne wijze het afnemen van flexibele opvang. Ouders benaderen u via internet vanaf computer of tablet en kunnen zelf aangeven wat ze willen. Indien gewenst kunnen ze de zaken ook met een app via de telefoon regelen. Dat scheelt uw medewerkers veel werk omdat ze niets meer handmatig in hoeven te voeren. Voor ouders is het een praktische oplossing waarmee aanvragen snel afgehandeld worden.

Besparen op kosten
Met onze combinatie van app en portaal bespaart u op correspondentiekosten. U plaats facturen in het portaal en ouders kunnen zelf een digitale kopie opvragen. De tijd dat facturen per post verstuurd moesten worden is voorbij, u hoeft niets meer af te drukken en bent geen geld aan verzendkosten kwijt.

Betere en snellere dienstverlening
Ouders uit generatie Y zijn extreem sociaal en hechten groot belang aan de communicatie rondom hun kinderen. Ze richten zich meer en meer op internet in plaats van telefoon en e-mail. Via portalen en apps kunnen zij altijd en overal met uw organisatie communiceren. De opvanggroep legt gegevens over het kind vast en maakt over de dag foto’s. Ouders kunnen zo direct zien wat er rond hun kind speelt. Deze directe communicatie met de ouders zorgt dat er een hechte band ontstaat.

Succesvolle kinderopvang
Goede communicatie maakt van uw kinderopvang een succesvolle organisatie. Gestroomlijnde processen zorgen voor een probleemloze reorganisatie. Wilt u weten hoe KidsVision uw organisatie kan ondersteunen? Neem contact met ons op.

Deel dit bericht
Chat met ons