GAC Business Solutions

KidsVision heeft het bedieningsgemak van Office

10 december, 2013 in Kinderopvang

De nieuwste versie van KidsVision heeft het gebruiksgemak van Microsoft Office. Omdat u de schermen herkent is de bedrijfssoftware net zo eenvoudig te bedienen als het bekende Office pakket.

Rolgebaseerd werken
KidsVision past zich aan de gebruiker aan. Het ondersteunt de functieprofielen binnen uw organisatie. Zo krijgt een medewerker van de planning- en plaatsingsafdeling direct inzicht in uitstaande aanvragen, wachtlijsten en planningsgegevens. Door verwerking te prioriteren aan de hand van de meest waardevolle aanvragen, verhoogt KidsVision de efficiëntie. De beste aanvragen komen al eerste aan bod.

De beste optie bij de hand
Door de software af te stemmen op de behoeften van de gebruiker, bent u niet langer tijd kwijt met zoeken in een uitgebreide menustructuur vol opties. Tijdens de implementatie maakt u zelf een selectie voor de verschillende gebruikersrollen in het systeem. Omdat de uitstraling vergelijkbaar is met Microsoft Office, kunnen uw medewerkers direct aan de slag.

Software ontwikkeld in overleg
De nieuwste versie van KidsVision is gebouwd in overleg met gebruikers uit de kinderopvang. Zij hebben meegedacht over de vormgeving en samenstelling. Door te ontwikkelen op basis van wensen en adviezen uit de branche hebben wij KidsVision nog beter afgestemd op uw dagelijkse werkzaamheden.

Overal en altijd beschikbaar
Door inzet van moderne communicatietechnieken is KidsVision via internet altijd veilig bereikbaar. Dankzij deze cloud-omgeving heeft u alleen een internetverbinding en webbrowser nodig om met onze software te werken. Dat maakt het veel eenvoudiger en betaalbaarder om informatie te delen met verschillende vestigingen en groepen. Door te kiezen voor KidsVision in de Cloud heeft u geen eigen hard- en software meer nodig om uw bedrijfskritische gegevens op te slaan. Daarmee spaart u kosten op aanschaf, onderhoud en beheer.

Communicatie sterk verbeterd
Door de inzet van de nieuwe versie van KidsVision en gebruikmakend van portalen en apps zien we dat de communicatie met vestigingen en ouders sterk is verbeterd. Door de inzet van de meest moderne communicatie app en de nieuwste versie van KidsVision maakt u op dit gebied een grote stap voorwaarts.

Deel dit bericht
Chat met ons