GAC Business Solutions

KidsVision in de Cloud bespaart kosten en creëert kansen

10 december, 2013 Marcel Nanning in Kinderopvang

Met KidsVision in de Cloud creëert u nieuwe kansen voor uw organisatie. In plaats van kostbare hard- en software schaft u voor 125 euro per gebruiker per maand licenties aan. U krijgt dan toegang tot volledig geïntegreerde software voor de kinderopvang met uitgebreide moderne communicatiemogelijkheden.

Acht keer voordeel
KidsVision in de Cloud ondersteunt alle voorkomende processen in de kinderopvang. Door over te stappen op de cloud-versie heeft u in één klap acht zorgen minder. 

  • Geen investeringen in hardware;
  • Geen onderhoud aan servers;
  • Geen licentiekosten voor software;
  • Geen onderhoudskosten aan uw software;
  • Geen eigen serverruimte;
  • Geen kosten door downtime;
  • Geen zorgen over de dagelijkse back-up;
  • Geen ingewikkelde onderhandelingen met verschillende leveranciers.

Overal veilig toegang
KidsVision in de Cloud geeft u de vrijheid om overal te werken. Ook medewerkers en ouders hebben direct veilig toegang tot de KidsVision-omgeving. Voor werken vanaf andere vestigingen of thuislocaties is niet meer nodig dan een internetverbinding en een computer of tablet. Uw medewerkers hebben direct toegang tot up-to-date gegevens. Ouders krijgen inzicht in afgenomen uren en kunnen op nieuwe manieren communiceren en participeren. Uw informatie is betrouwbaar omdat gegevens in KidsVision op één locatie opgeslagen worden en vervolgens waar nodig direct te benaderen zijn.

Geen eigen soft- en hardware
Met KidsVision in de Cloud werkt u veilig, efficiënt en kostenbesparend. U heeft geen eigen hard- en software voor uw bedrijfsoplossing nodig en weet precies wat uw uitgaven per maand zijn. Wilt u uitbreiden? Dat is geen enkel probleem. U bespaart met KidsVision in de Cloud tot wel 50% op uw huidige ICT kosten!

Alle kernaspecten in één pakket
Kies voor één softwareoplossing waarin alle kernaspecten van uw bedrijf zijn geïntegreerd. KidsVision in de Cloud verzorgt uw financiën, personeelszaken, kindplanning, personeelsplanning en contacten met ouders. Wij bieden de laatste technieken zoals ouderportalen en apps om uw communicatie te moderniseren.

Besparen met KidsVision
KidsVision in de Cloud is er al vanaf €125,- per gebruiker per maand. Vanaf €30,- per gebruiker per maand beschikt u over een limited user. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw huidige Office licenties om te zetten naar de goedkopere Office365 variant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van KidsVision in de Cloud? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag de voordelen ervaren.

Deel dit bericht
Chat met ons