GAC Business Solutions

Grafische resourceplanning standaard in Production Plus

2 november, 2013 Marcel Nanning in Productie

Naast productieplanning is met grafische planning voor Production+ nu ook uitgebreide resourceplanning mogelijk. Daarmee plant u overzichtelijk en direct serviceorders en projecten binnen de voor u bekende omgeving. De bijbehorende resourcekalender beheert u eenvoudig vanuit Microsoft Outlook. Zijn bepaalde voor een resource benodigde taken vertraagd? Dan waarschuwt het systeem u automatisch. Zo kunt u op tijd de juiste maatregelen treffen.

Bewerkingen plannen met maximale efficiëntie
Dankzij de grafische planner is het mogelijk om meerdere productieorders (clusterorders) te verzamelen in productiegroepen voor bijvoorbeeld een oven of spuitgietmachine. Ook is het mogelijk om alternatieve machines aan te wijzen waar automatisch naar wordt uitgeweken als de voorkeursmachine is volgepland. Zo plant u bewerkingen op al uw machines met maximale efficiëntie.

Volledige Integratie Microsoft Dynamics NAV
Grafische planning is door GAC volledig geïntegreerd met de laatste versies van Microsoft Dynamics NAV, en kan vanaf versie 2009R2 of hoger geïmplementeerd worden. Ook voor bestaande Microsoft Dynamics NAV relaties die niet werken met Production+ kan de nieuwe oplossing ingezet worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze branchespecialisten via 0499 58 28 28 of mailen naar w.nijhof@gac.nl.

Deel dit bericht
Chat met ons