GAC Business Solutions

Vlekkeloze samenwerking KidsVision en Windows 10

28 augustus, 2015 in Kinderopvang

Zekerheid

Zonder aanpassingen werkt de software van KidsVision ook op Windows 10. Door deze samenwerking met Microsoft biedt KidsVision u alle zekerheid op het gebied van uw continuïteit met de voordelen van Windows 10.

Door dit totaalpakket maakt KidsVision gebruik van de meest recente technieken waardoor bijvoorbeeld kindplanning, personeelsplanning, financiën en het klantvolgsysteem volledig op elkaar zijn afgestemd.

Eén platform

Windows 10 is één platform dat alle denkbare apparaten ondersteunt om zo een naadloze gebruikservaring te garanderen. Centraal staat één consistente interface. Dat zorgt voor een eenduidige gebruikservaring waardoor minder tot geen training nodig is om met nieuwe apparaten te werken. Dat verhoogt de productiviteit en ligt in lijn met de interface van KidsVision die op een zelfde eenduidige gebruikservaring is ingericht.

Upgrades en updates

KidsVision en Windows 10 staan op één lijn met vernieuwingen op het gebied van beheer en upgraden. De nieuwste versie van Windows biedt ondersteuning voor upgrades met minimale impact, zodat de software eenvoudig mee groeit in de loop van de tijd. Wijzigingen in het maandelijkse updateproces van Microsoft zijn nu speciaal voor bedrijven nog eenvoudiger te beheren.

Het Nieuwe Werken

Voor Microsoft staat Het Nieuwe Werken centraal. Windows 10 zorgt voor een perfecte aansluiting om apparaten zowel zakelijk als privé te gebruiken. Nieuwe opties zorgen dat binnen één apparaat duidelijk onderscheid te maken is tussen bedrijfsbestanden en privé-bestanden. Deze scheiding van gegevens verhoogt de veiligheid en maakt het mogelijk om zakelijke bestanden te volgen als ze bijvoorbeeld via de computer naar een tablet verhuizen om vervolgens via USB-stick en e-mail in de cloud te belanden. Bedrijven voldoen door deze mogelijkheid direct aan alle veiligheidsvereisten van mobiliteit.

Apps

Microsoft zet in op apps. Ontwikkelaars krijgen nog meer ruimte om kleine applicaties die specifieke functies ondersteunen te maken. Ook KidsVision kent het gebruik van apps. Zo zijn er apps beschikbaar voor ouders, voor op de groep en voor het personeel.

Samenwerking

Windows 10 wordt ontwikkeld door Microsoft in samenwerking met partners en klanten. KidsVision gaat nog een stap verder door ook samen te werken met de klanten en partners van onze klanten. Denk hierbij aan ouders, personeel, gastouders en overheidsinstanties als de Belastingdienst. Dit zorgt voor een volledig geïntegreerd concept dat u kunt inzetten in uw bedrijfsvoering.

Heeft u vragen over Windows 10? Kijk dan hier.

Bent u benieuwd wat werken met KidsVision kan betekenen? Neem dan contact op met GAC voor meer informatie, of bekijk alvast de mogelijkheden en kosten.

Deel dit bericht
Chat met ons