GAC Business Solutions

Eureco-Pharma en TOP Pharma kiezen voor farmaceutische bedrijfssoftware van GAC

25 juni, 2015 in Productie Algemeen

Eureco-Pharma en TOP Pharma hebben getekend voor implementatie van Microsoft Dynamics NAV 2015 en Yaveon ProBatch door GAC. Deze oplossing ondersteunt farmaceutische en chemische bedrijven. Speciale nadruk ligt daarbij op compliance met alle strenge eisen en wetten die gelden binnen deze branche.

Traceability en validatieprocessen
De keuze viel op de software van GAC omdat hierin onder meer traceability en validatieprocessen standaard aanwezig zijn. Daarnaast bevat Microsoft Dynamics NAV ondersteuning voor alle standaard bedrijfsprocessen. Door daar Yaveon ProBatch aan te koppelen realiseert GAC een omgeving die mee kan groeien als er wijzigingen in wet- en regelgeving optreden, of als kwaliteitseisen strenger worden. GAC biedt met deze bedrijfssoftware een oplossing die specifiek op de farmaceutische en chemische industrie geënte onderdelen bevat, zoals de mogelijkheid om wisselende kwaliteit van grondstoffen in analyses mee te nemen.

Eenvoudige Keuze
Managing director van Eureco-Pharma Jan de Kreij: “De specifieke software van Yaveon, die zeer goed past bij onze primaire behoeftes, en daarbij de vele mogelijkheden van Microsoft Dynamics NAV, hebben uiteindelijk voor ons de keuze eenvoudig gemaakt. Onze organisaties kijken uit naar een succesvolle implementatie.”

Parallelimport van geneesmiddelen
Eureco-Pharma B.V. richt zich op de parallelimport van geneesmiddelen en verzorgt verpakkingswerkzaamheden voor derden. Daarnaast is de sinds 1996 zelfstandig opererende onderneming actief als loonfabrikant voor een aantal gerenommeerde (farmaceutische) ondernemingen. Eureco-Pharma levert uitsluitend aan de farmaceutische groothandel.

Rechtstreekse distributie
TOP Pharma B.V. is verantwoordelijk voor de rechtstreekse distributie van parallel geïmporteerde geneesmiddelen aan apotheken, drogisterijen en ziekenhuizen. Het bedrijf leert geneesmiddelen uit nagenoeg alle landen binnen de EU en weet dankzij bijzondere samenwerking met Eureco-Pharma vaak als eerste producten op de markt te brengen.

Ondersteuning voor ingewikkelde processen
Arthur van Kooij, sales director van GAC: “We zijn zeer tevreden dat de keuze op GAC gevallen is. Eureco-Pharma en TOP Pharma werken met ingewikkelde processen die specifieke ondersteuning vereisen. De combinatie Microsoft Dynamics NAV en Yaveon ProBatch biedt daarvoor de beste basis. We kijken uit naar een goede samenwerking.”

Deel dit bericht
Chat met ons