GAC Business Solutions

Ontdek kansen voor uw handelsonderneming met Trade Online Starter

14 april, 2015 in Trade Online

Als ondernemer bent u voortdurend op zoek naar kansen in de markt. U zoekt mogelijkheden om de marges te vergroten en uw positie in de keten te versterken. Dat vraagt om inkoop- en verkoopprocessen die efficiënt en professioneel lopen. Een goede start van succesvol ondernemerschap is automatisering van uw basisprocessen in één centraal systeem. Trade Online Starter voorziet hierin voor een zeer aantrekkelijk maandbedrag. Om te laten zien hoe u met deze software inzicht en controle krijgt, biedt GAC een gratis webinar aan. Schrijf u vandaag nog in.

Houd overzicht
Met Trade Online Starter beschikt u over functionaliteit waardoor u overzicht houdt op alles wat in uw onderneming plaatsvindt. Met de software boekt u facturen, regelt u inkoop- en verkoopoffertes, verwerkt u binnenkomende orders, voert u relatiebeheer, en deelt u informatie met klanten en leveranciers. De inrichting van Trade Online Starter geeft structuur aan al uw basisprocessen. Ook krijgt u een real-time overzichtsscherm waarop u ziet wat van belang is voor uw organisatie. 

Blijf de concurrentie een stap voor
Trade Online Starter is naadloos geïntegreerd met Microsoft Office 365. Daarmee regelt u in één keer uw agenda, mail, en toegang tot Word, Excel, PowerPoint, en Outlook. Omdat het een cloud-oplossing is, heeft u altijd toegang tot de laatste versie. De combinatie Trade Online Starter met Office 365 geeft u uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden. Met één druk op de knop ziet u in welke regio uw meest loyale klanten zich bevinden, waar mogelijkheden zijn om uit te breiden, en andere praktische informatie. Ontdek, herken, en verzilver kansen in de markt en blijf uw concurrentie die cruciale stap voor.

Werk aan uw toekomst in de cloud
Trade Online Starter draait volledig in de cloud op servers van Microsoft Azure. Dat is hèt cloud-platform voor bedrijven die aan hun toekomst werken. Met software in de cloud bent u altijd, automatisch voorzien van de laatst beschikbare versie. Daarnaast kunt u per maand eenvoudig gebruikers toevoegen of verwijderen. Ook breidt u uw Trade Online Starter abonnement eenvoudig uit met extra functionaliteit. Onderhoud zit bij de maandprijs inbegrepen. Trade Online Starter is overal en altijd beschikbaar. U werkt waar en wanneer u maar wilt. Bent u niet op kantoor? Dan heeft u op uw smartphone of tablet nog steeds zicht op zaken zoals binnenkomende orders.

Snel aan de slag
Trade Online Starter is voorzien van een vooraf ingerichte database. GAC zorgt voor toegankelijke documentatie. Ook bieden we u toegang tot door ons ontwikkelde e-learning programma’s. Met een paar eenvoudige stappen kunt u al aan de slag. Heeft u behoefte aan meer ondersteuning? Maak dan gebruik van Trade Online consultancy packs.

Ontdek en ervaar Trade Online Starter
Ontdek de mogelijkheden die Trade Online Starter uw organisatie biedt en ervaar een professionele cloud-gebaseerde omgeving. Voor 89 euro per gebruiker per maand krijgt u Trade Online Starter inclusief hosting, onderhoud, en automatische updates. Wilt u meer weten? Schrijf u dan geheel kosteloos in voor één van onze webinars.

Deel dit bericht
Chat met ons