GAC Business Solutions

Nieuwe prijsstructuur KidsVision voor kleine tot middelgrote organisaties

1 augustus, 2013 Marcel Nanning in Kinderopvang

Door de toenemende vraag en belangstelling van kinderopvangorganisaties in KidsVision hebben wij onze prijzen gewijzigd. Vanaf nu kunnen ook minder grote organisaties voordelig gebruik maken van onze geïntegreerde totaaloplossing.

Commercieel directeur Evert Brouwer: "De afgelopen jaren hebben wij met name grote organisaties als nieuwe klant mogen verwelkomen. Voor minder grote of startende organisaties werden wij als te duur gezien. Ondanks onze volledige oplossing waarmee alle processen zijn geautomatiseerd en geen aanvullende software of complexe koppelingen nodig zijn, was het voor veel organisaties toch een behoorlijke investering. Ik ben dan ook zeer verheugd dat wij met Microsoft nu ook deze organisaties de mogelijkheid kunnen bieden om KidsVision te gebruiken. Ook zij kunnen dan profiteren van de vele voordelen van KidsVision op basis van Microsoft Dynamics NAV. Inmiddels werken al 1.300.000 gebruikers binnen 70.000 bedrijven met Microsoft Dynamics NAV".

De volledig geïntegreerde oplossing KidsVision op basis van Microsoft Dynamics NAV, inclusief financieel, is in een cloudomgeving al beschikbaar vanaf € 125,- per gebruiker per maand.
Neem contact op en laat u voorlichten over deze mogelijkheid. Bel 059 246 01 71.

Deel dit bericht
Chat met ons