GAC Business Solutions
Image not available

Kennissessie - Het slimme werken in de praktijk

Datum: donderdag 20 maart 2014
Tijd: 09:00 - 15:00
Locatie: Oirschot

Graag nodigen wij u uit voor de kennissessies 'Het Slimme Werken in de praktijk' op 17 april & 22 mei 2014 in Oirschot. Deze dagen staan in het teken van Het Slimme Werken en wat u daar in de praktijk aan heeft. We nemen verschillende praktijkcases met u door zodat u ziet wat collega bedrijven hebben bereikt door het inzetten van SharePoint.

Productie- en handelsbedrijven uit het MKB hebben te maken met een toenemende kennisvraag vanuit klanten. De informatiedichtheid en hoeveelheid documenten groeit waardoor het lastig wordt de juiste informatie te vinden. Door een toename van flex- en thuiswerken en multidisciplinaire teams wordt digitaal samenwerken en beveiliging van gegevens steeds belangrijker. Daarnaast wordt het steeds lastiger om uw medewerkers te boeien en binden.

Praktische toepassingen om slimmer te werken

GAC organiseert dit jaar meerdere kennissessies waarbij we inzoomen op de nieuwste innovaties die u in staat stellen in te spelen op deze ontwikkelingen. We laten u praktische toepassingen zien waardoor u vragen van uw klanten beter en sneller beantwoordt, de orde terugbrengt in documenten, uw teams beter laat samenwerken, de interne betrokkenheid binnen de organisatie verhoogt en administratief werk terugdringt waardoor u meer tijd heeft voor uw klanten.

Wie is GAC SharePoint Solutions?

GAC SharePoint Solutions is in staat om SharePoint snel, eenvoudig en tegen een overzichtelijke investering te implementeren. U heeft vooraf duidelijkheid en u hoeft niet over uitgebreide IT-kennis te beschikken. In diverse scenario’s zijn zelfs geen investeringen in infrastructuur nodig omdat wij gebruikmaken van de laatste mogelijkheden van SharePoint Online (Office365).

De eerstvolgende sessie is op 17 april 2014.

 

Slimmer Werken 180  Training 180  Training2 180  Apps Afbeelding 180

Dagprogramma

09.00 – 09.30 Ontvangst & welkom met koffie/thee en versnapering

09.30 – 09.45 GAC visie op effectiever en efficiënter werken

09.45 – 10:30 Document Management in twee concrete toepassingen

10.30 – 11.00 Verminder administratief werk en fouten met Workflow

11.00 – 11.15 Koffiepauze

11.15 – 12.00 De voordelen van een Sociaal Intranet voor uw organisatie

12.00 – 13.00 Afsluiting met lunch en de gelegendheid tot netwerken

Schrijf je in voor Kennissessie - Het slimme werken in de praktijk

Chat met ons