GAC Business Solutions
Image not available

Practice Management voor Accountancy – GAC at Microsoft

Datum: maandag 4 november 2019
Tijd: 09:30 - 17:30
Locatie: Microsoft Nederland, Evert van de Beekstraat 354, Schiphol 1118 CZ

Ruimte voor groei met Practice Management op basis van Microsoft Dynamics 365

Is jouw organisatie klaar om de volgende stap te zetten in het faciliteren van de groei van jouw kantoor? Ben je klaar om te excelleren in het vernieuwen en verstevigen van de binding met jouw klanten en tegelijkertijd de kosten te verlagen van jouw dienstverlening?

Uit diverse onderzoeken blijkt dat steeds meer Accountskantoren voorspellen dat "Software as a Service" een steeds groter deel uit gaat maken van de toekomstig ICT architectuur. Op deze dag nemen wij je mee in wat het Microsoft Dynamics 365 Platform voor jouw organisatie concreet kan betekenen, kun je ervaren hoe GAC Business Solutions haar op de Accountancy gerichte oplossing jouw Practice Management naar het volgende level kan brengen en hoe het Powerplatform jouw organisatie verder helpt in de Digitale Transformatie. Ook geven we ruim aandacht aan het verder robotiseren van jouw client administratie en het concreet invullen van jouw ambities om aanvullende dienstverlening aan jouw klanten vorm te geven. Met praktijk ervaring van De Jong en Laan Accountants en Alfa Accountants maken we deze dag compleet. 

Deelnemen aan dit event? Schrijf je hier in.

Programma

09:30 – 10:00    Inloop

10:00 – 10:15    Opening/Welkom

10:15 – 11:00    Intro Microsoft - Visie/Strategie Dynamics 365

 11:00 – 12:00    PSA365 als fundament voor Practice Management

Dynamics PSA365 is door GAC en Microsoft ontwikkeld om accountancykantoren allround te ondersteunen. Omdat het via een Software as a Service (SaaS) model wordt afgenomen groeit het met organisaties mee en past het zich aan voortschrijdend inzicht aan. Wij laten zien hoe je Practice Management met PSA365 naar het een hoger plan tilt.  

12:00 – 13:00    Lunch

13:00 – 14:00    PSA365 In de praktijk

De corebusiness van iedere organisatie is het proces van Lead to Cash. Dat begint met een slimme afhandeling van urenregistratie en facturatieprocessen. PSA365 vult dit aan met een 360 graden klantbeeld. Alle klant- en projectgegevens komen samen; ook als die in verschillende applicaties zijn ondergebracht. Dat geeft nieuwe inzichten en helpt je de dienstverlening versterken. 

14:00 – 14:45    Optimaliseer jouw organisatie met PowerPlatform

Welke processen spelen zich af tussen medewerkers en klanten? Het PowerPlatform biedt gereedschap dat je laat sturen op feiten in plaats van fictie. Je krijg antwoord op deze (en andere) cruciale vragen. Het PowerPlatform van Microsoft bestaat uit Power BI, Flow en PowerApps. Wij laten zien hoe je hiermee de prestaties van jouw organisatie bewaakt en optimaliseert.

14:45 – 15:45   Robotisering van jouw clientadministratie

Welke voordelen heeft de Digitale Transformatie voor accountancykantoren? Vind je kantoor opnieuw uit en verander in ‘het perfecte digitale accountantskantoor’. De eerste stap naar digitalisering is het automatiseren van repeterend werk (robotiseren). QBS Group laat zien hoe je klantadministraties efficiënter kunt beheren met een gerobotiseerde boekhouding.

15:45 – 16:45   De Jong & Laan - Practice Management met Dynamics 365 Project Service Automation

Accountantskantoor De Jong & Laan heeft gekozen voor GAC Business Solutions als strategisch partner voor de interne automatisering. In samenwerking met Microsoft heeft GAC PSA365 op basis van Dynamics 365 Project Service Automation ingezet. De Jong & Laan vertelt over de keuze voor GAC en de implementatie. Daarnaast geven ze tips en aandachtpunten om zelf succesvol PSA365 te implementeren.

16:45 – 17:30   Afsluiting & Borrel

Schrijf je in via de registratiepagina van Microsoft. 

Schrijf je in voor Practice Management voor Accountancy – GAC at Microsoft

Chat met ons