GAC Business Solutions
Image not available

Webinar – Direct kosten besparen met Document Delivery

Datum: donderdag 9 april 2015
Tijd: 14:00 - 14:30
Locatie: Webinar

Door automatisch te factureren en documenten te genereren bespaart u tijd en kosten. Op donderdag 9 april presenteren wij in een Webinar ons Document Delivery systeem voor Microsoft Dynamics NAV. Wij laten zien hoe u uw investering razendsnel terugverdient en vervolgens profiteert van verbeterde cashflow en verhoogde klanttevredenheid.

U gebruikt Microsoft Dynamics NAV al om uw urenregistratie en kostenoverzichten bij te houden. Document Delivery genereert op basis van deze gegevens facturen. Dit voorkomt fouten en gaat soepel omdat de gegevens door het systeem verwerkt worden en alleen eindcontrole vereist is. Dat maakt het mogelijk om sneller te factureren, wat uw cashflow positief beïnvloed. Door registratie van facturatie krijgt u tevens meer zicht op de betaaldiscipline van uw klanten. Omdat u het volledige proces digitaliseert, bespaart u op het printen, handling en portokosten van facturen.

Andersom zijn automatisch gegenereerde elektronische facturen ook zeer praktisch voor uw klanten. Zij nemen deze eenvoudig op in de eigen systemen. Dat geeft beter inzicht in de kosten en maakt de verwerking van facturen eenvoudiger. U voegt met Document Delivery niet alleen meerwaarde toe aan uw eigen onderneming, maar biedt ook extra service.

Bent u van plan verder uit te breiden? Dan biedt Document Delivery voor Microsoft Dynamics NAV een goede basis. Uw automatisch gegenereerde facturen kunt u zeer eenvoudig en vindbaar elektronisch archiveren. Ook zijn er meerdere mogelijkheden om deze op te nemen binnen de documentmanagement-oplossingen van SharePoint.

Inkoopfactuur 2 (21)  DVL Icoon  Inkoopfactuur 5  Inkoopfactuur 3

Wij praten u volledig bij over de mogelijkheden voor uw organisatie. en bieden u ruim de kans om vragen te stellen aan onze experts. Schrijf u vandaag nog in voor het Webinar – Document Delivery op donderdag 9 april van 14.00 uur tot 14.30 uur. Na aanmelding ontvangt u een e-mailbevestiging. Ongeveer 15 minuten voor aanvang ontvangt u een tweede e-mail met daarin de link naar het webinar. Deelname aan deze webinar is gratis.

Schrijf je in voor Webinar – Direct kosten besparen met Document DeliveryChat met ons