GAC Business Solutions

Nieuws over bedrijfssoftware

Kennissessie SW – Meer tijd voor mensenwerk door innovatie

23 november, 2016

In de SW wordt hard gewerkt en dat vraagt om topondersteuning. GAC helpt u inspelen op veranderingen met innovatieve oplossingen en gedegen advies. Graag delen wij op 23 november onze visie op de ontwikkelingen in de SW met u. Deze middag gaan wij in op concrete oplossingen voor uw uitdagingen en is er ruim de tijd om met ons én met uw collega’s van gedachten te wisselen. Twijfel niet en schrijf u vandaag nog in!

Lees verder

GAC wint MailPlus Partner Award

11 oktober, 2016 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Algemeen Trade Online Sociale Werkvoorziening

GAC heeft de MailPlus Partner Award gewonnen voor het Mooiste Design. De winnaar in deze categorie wordt bepaald door mensen te laten stemmen op templates voor e-mailmarketing van drie vooraf geselecteerde kandidaten.

Lees verder

GAC genomineerd voor MailPlus Partner Award

14 september, 2016 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen Trade Online Sociale Werkvoorziening

GAC is genomineerd voor de MailPlus Partner Award voor Mooiste Design voor de template van zijn e-mailmarketing. GAC neemt het op tegen twee andere kandidaten die door de voorselectie zijn gekomen. Iedereen kan de drie sjablonen voor marketingmails bekijken op de website van MailPlus en vervolgens een stem uitbrengen op de beste. De winnaar van de Award wordt op 29 september bekend gemaakt.

Lees verder

GAC grootste Microsoft Dynamics NAV partner van Nederland

31 augustus, 2016 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen Trade Online Sociale Werkvoorziening

GAC Business Solutions is de grootste Microsoft Dynamics NAV partner van Nederland. Dat heeft Microsoft Nederland bekend gemaakt. Directeur van GAC Business Solutions Erik van Driel: “Deze prestatie is een kroon op de innovatieve koers die GAC heeft ingezet. We danken dit resultaat aan teamwerk, het omarmen van een totaaloplossing, en duurzame samenwerking met onze partners en klanten.”

Lees verder

Eventverslag - Is uw bedrijf klaar voor de toekomst

5 juli, 2016 in Groothandel Productie Algemeen Events

Welke innovatieve middelen en processen zijn er om in te spelen op veranderende marktomstandigheden? Op 23 juni hield GAC het klantevent ‘is uw bedrijf klaar voor de toekomst?’ Tijdens deze dag kwamen trends en ontwikkelingen voor groothandels aan bod en vertelden CCM en DO-IT over hun ervaringen als klant van GAC.

Lees verder
Chat met ons