GAC Business Solutions

GAC verwelkomt nieuwe Production+ relaties

24 april, 2013 in Productie

GAC verwelkomt Elect BV, Harrie Leenders Haardkachels, Baanbrekers en Lameris Ootech als nieuwe partners. Deze bedrijven gaan over op Production+ om de bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Elect BV
Elect BV assembleert pcb’s, substraten, modules en complete systemen. Het bedrijf uit Weerselo heeft alle kennis in huis om zowel proto’s, kleine en middelgrote series te produceren. Grote series worden tegen concurrerende prijzen door partners gemaakt. Elect adviseert en ondersteunt bij het ontwerpen van producten en zorgt ook voor rapid prototyping. Bij kleine en middelgrote series ligt de nadruk op hoogwaardige producten. Het bedrijf kenmerkt zich door gemotiveerde en kwaliteitsbewuste medewerkers die over veel know-how en vaardigheden op het gebied van technologie en procesbeheersing beschikken. Elect is een erkend leerbedrijf voor industriële elektronica-opleidingen.

www.elect.nl

 

Harrie Leenders Haardkachels
Harrie Leenders Haardkachels uit Oirschot produceert binnen- en buitenhaarden en levert die in dertien landen. Het familiebedrijf is in 1979 opgericht en sinds 1998 wordt het gerund door Bart Leenders, zoon van oprichter Harrie Leenders. De focus van Harrie Leenders Haardkachels ligt op het zo zuiver mogelijk presenteren van vuur. Dat is te zien in de haarden die met hun zuivere vormen zonder concessies het vuur centraal stellen.

www.leenders.nl

 

Baanbrekers
Baanbrekers is een publieke onderneming voor werk en inkomen. Baanbrekers vervult zowel economisch als maatschappelijk een vitale rol in de regionale samenleving. Namens de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk biedt Baanbrekers op een vernieuwende en coöperatieve manier dienstverlening aan werkgevers en aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De organisatie heeft hierbij oog voor zowel het sociale als het zakelijke. Het uiteindelijke doel van Baanbrekers is mensen volwaardig te laten meedoen aan de maatschappij en aan werk. Baanbrekers is sterk in mens en werk.

www.baanbrekers.org

 

Laméris Ootech
Oplossingsgericht de toekomst in

Oogartsen vanuit alle delen van de wereld, doen hun co-schappen en/of opleiding hier in Nederland. De reden waarom zij dat doen? Hier krijgt de patiënt namelijk de meest innovatieve en hoogwaardige zorg aangeboden. Zodoende leert de arts (in opleiding), in een vroeg tijdig stadium al te werken met geavanceerd diagnostisch en chirurgisch apparatuur.

Laméris is al meer dan 100 jaar actief als specialist voor oogheelkundige praktijken en is marktleider binnen de oogheelkunde. Laméris is leverancier van kwalitatief hoogstaand diagnostisch apparatuur en OK-systemen, maar adviseert haart klanten ook praktijkinrichting en service. Het bedrijf levert vanuit Ede het gehele gamma aan producten voor oogheelkundige praktijken. De technische ondersteuning van apparatuur wordt gedaan door Optronica Service. Optronica zorgt o.a. voor installaties en preventief onderhoud van apparatuur. Laméris werkt organisatie-breed (incl. dochter-bedrijven EyeVinci en Optronica) met Microsoft Dynamics NAV.

Geert Ottens van Laméris Ootech: “de reden waarom wij voor de Dynamics NAV Partner, GAC hebben gekozen is omdat GAC enerzijds de omvang en kennis van Microsoft Dynamics NAV in huis heeft, anderzijds doordat zij ons een maatoplossing hebben geleverd die ondersteund wordt door een professionele helpdesk”.

Wilt u meer weten over Laméris Ootech? Bezoek dan www.ootech.nl.

www.ootech.nl

Deel dit bericht
Chat met ons