GAC Business Solutions

Nieuwe versie PSA+: gefundeerde beslissingen en optimaal grip op facturatieproces

27 april, 2012 in Zakelijke dienstverlening Algemeen

De nieuwste versie van PSA+, de complete bedrijfssoftware voor zakelijke dienstverleners, biedt het duidelijke inzicht in financiële- en projectgegevens dat nodig is om gefundeerde beslissingen te nemen. Daarbij verlaagt het de administratieve belasting binnen organisaties, en geeft het meer grip op het facturatieproces.

Goede projecten- en urenadministratie 
Een goede projecten- en urenadministratie is een vereiste voor iedere dienstverlener. Met gestroomlijnde administratieve processen, een betrouwbare financiële administratie en grip op uw projecten verhoogt u de productiviteit en het rendement van uw organisatie.

Microsoft Dynamics NAV
Gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, biedt PSA+ 2012 u geïntegreerde financiële software, projectadministratie, urenregistratie en Document Management software voor:

  • duidelijk inzicht in financiële en projectgegevens voor betere besluitvorming;
  • proactief beheer van uw projecten en urenregistratie;
  • versnelling van uw facturatieproces;
  • vermindering van administratieve belasting;
  • samenwerken en delen van kennis binnen uw organisatie én daarbuiten.

 

Wat is het voordeel?
Met de nieuwste versie van PSA+ wordt de administratieve belasting binnen organisaties sterk verminderd, onder andere door de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van Centraal Gegevensbeheer. Tevens worden leveranciers en artikelen centraal beheerd en eenvoudig gedeeld binnen verschillende fiscale eenheden van de organisatie. Posten van klanten en leveranciers worden gesynchroniseerd zodat op centraal niveau een volledig beeld van alle financiële transacties van klanten en leveranciers ontstaat.

Maak kennis met PSA+
Geïnteresseerd in de mogelijkheden van PSA+ voor uw organisatie? Wij leggen het u graag uit in een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak met Willem Nijhof (wni@gac.nl) of Marcel Nanning (mna@gac.nl). Zij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak voor u in.

Deel dit bericht
Chat met ons