GAC Business Solutions

GAC Production+ door Dynamics NAV 2009 revolutionair verbeterd

21 april, 2009 in Productie Algemeen

GAC Business Solutions heeft haar bedrijfssoftware voor productiebedrijven, Production+, aangepast aan Microsoft Dynamics NAV 2009. Deze versie kent een verhoogde gebruiksvriendelijkheid dankzij de intuïtieve werkschermen die zijn afgestemd op de gebruikers. Productiebedrijven die Production+ invoeren, ervaren hierdoor een hogere productiviteit bij hun medewerkers. GAC heeft tevens functionele verbeteringen doorgevoerd voor projectmatig producerende bedrijven en biedt nu meer overzicht aan productieplanners.

Production+ in Dynamics NAV 2009
De nieuwe Production+ versie van GAC is gebaseerd op rollen (standaard taakpakketten) die binnen een productiebedrijf voorkomen. Medewerkers loggen in met een eigen gebruikersprofiel. Voor hen is in een oogopslag zichtbaar welke taken en activiteiten openstaan of zijn afgerond. Ze hebben louter toegang tot de informatie die voor hun werk relevant is. Zo beschikken productieplanners en werkvoorbereiders over andere werkschermen en gegevens dan collega’s van de financiële administratie. Dit verhoogt het persoonlijke rendement van de medewerkers.

Functionele verbeteringen Production+
GAC heeft naast aanpassing van de basissoftware ook functionele verbeteringen doorgevoerd in Production+. Zo is de integratie met de projectadministratie verbeterd. Met name projectmatig producerende bedrijven zullen hierdoor een toegenomen ‘fit’ ervaren.

Geavanceerd grafisch planbord
Daarnaast bevat Production+ nu een uiterst geavanceerd grafisch planbord. Hierdoor kunnen productiebedrijven individuele orders, afdelingen en individuele resources grafisch monitoren. Planners hebben direct zicht op de werkzaamheden en de beschikbare capaciteit. Voor projectgestuurde organisaties is een koppeling met Microsoft Project beschikbaar.

Deel dit bericht
Chat met ons