GAC Business Solutions

GAC presenteert Welzijn+ tijdens Regas Symposium

6 augustus, 2009 in Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Algemeen

Op dinsdag 6 oktober was GAC Business Solutions aanwezig bij het Regas Symposium in De Flint in Amersfoort. Het evenement, met als thema: ‘Het netwerk van de cliënt’, werd voor de derde keer georganiseerd voor klanten en belangstellenden in de zorgsector.

Software voor de welzijnssector
GAC was aanwezig op de netwerkmarkt om de Microsoft Dynamics bedrijfsoplossing voor de welzijnsmarkt Welzijn+ te presenteren. Deze oplossing is tot stand gekomen door het partnership tussen Regas – gespecialiseerd in registratiesoftware voor de welzijnssector - en GAC. Naast verschillende sprekers zal GAC haar bijdragen leveren aan de visie op de onderwerpen die worden behandeld.

GAC Welzijn+
Het product Welzijn+ is al enige tijd geleden ontwikkeld door GAC, geïnspireerd en in samenwerking met klanten als Wel.Kom en Stichting Partners in Welzijn tot stand gekomen. Beide organisaties zijn actief in de welzijnssector. De bedrijfsoplossing die is ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics NAV, ondersteund optimalisatieslagen binnen zorg- en welzijnsorganisaties. Tijdens het Regas symposium zal GAC deelnemen aan de netwerkmarkt, en Welzijn+ presenteren aan geïnteresseerden en aanwezige organisaties uit de sector. De software geeft antwoord op een van de vragen die wordt behandeld tijdens het evenement: Wat kunnen de nieuwe en bestaande technieken op het gebied van communicatie en informatietechnologie, betekenen voor mensen met een zwak sociaal netwerk en de medewerkers van welzijnsorganisaties?

Symposium: ‘Het netwerk van de cliënt’
Het symposium droeg het thema: ‘Het netwerk van de cliënt.’ De doelgroep van het evenement was erg uitlopend. Van directeuren en managers, tot beleidsmedewerkers en applicatiebeheerders van welzijnsorganisaties. Tevens waren verantwoordelijke ambtenaren uit lokale gemeentes aanwezig om de visie van verschillende interessante sprekers op het thema tot zich te nemen.

Partnership: Regas en GAC
Regas B.V. is actief binnen de geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. Binnen de maatschappelijke dienstverlening en maatschappelijke opvang/vrouwenopvang in Nederland is Regas B.V. marktleider als het gaat om cliëntvolgsystemen en elektronische dossiervorming. Regas B.V. maakt onderdeel uit van de Almende Groep.

Regas Software
Regas B.V. ontwikkelt de Regas software. Met Regas beheren organisaties en instellingen zelf hun primaire bedrijfsprocessen. Flexibel en gebruiksvriendelijk. De horizontale oplossing van Regas Software is een onmisbare schakel in de Welzijn+ oplossing van GAC. De kennis en expertise van Regas en GAC worden binnen het partnership samengevoegd wat resulteert in een full service concept voor welzijnsorganisaties: Welzijn+.

Deel dit bericht
Chat met ons