GAC Business Solutions

De Rooij Milieutechniek en Staltechniek onder één dak met Production+

21 november, 2013 in Productie

De Rooij integreert de bv’s Milieutechniek en Staltechniek onder één dak en maakt zo optimaal gebruik van de gecombineerde productieprocessen en kennis. Zo kan het bedrijf zich op de markt onderscheiden door vooral innovatieve producten en oplossingen aan de klanten te bieden.

De Rooij Milieutechniek en De Rooij Staltechniek
De Rooij Milieutechniek concentreert zich vooral op afvalverwerkingsmachines en produceert, installeert en onderhoudt binnen de Benelux alle daartoe behorende producten in eigen beheer. De Rooij Staltechniek heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van selectiehekwerken en behandelboxen voor de agrarische sector, met name de melkveebranche. Deze producten worden wereldwijd via melkmachineproducenten verkocht.

Integratie van processen en kennis
De Rooij biedt klanten innovatieve oplossingen die passen bij het persoonlijk karakter van de eindgebruikers; een stukje maatwerk middels standaardproducten. De samenwerking tussen GAC en De Rooij heeft als doel om met Dynamics NAV2013 Production+ de integratie van de productieprocessen en kennis van de twee bv’s verder te optimaliseren.

Meer informatie
Voor meer informatie over de case of andere cases van productiebedrijven, kunt u contact opnemen met Willem Nijhof via 0499 58 28 27 of mailen naar: marktbewerking@gac.nl.

Deel dit bericht
Chat met ons