GAC Business Solutions

Robot vloerverwarming kiest voor cloud-gebaseerde ERP met GAC Production+

9 december, 2014 in Productie

Robot Vloerverwarming heeft GAC gekozen als nieuwe ERP leverancier. De organisatie gaat Production+ in de cloud inzetten om de substantiële groei van de organisatie op te vangen en om verdere professionalisering te faciliteren. Ook de mogelijkheid om met deze oplossing eenvoudiger buitenlandse vestigingen aan te sluiten op de bedrijfssoftware speelde mee in de keuze.

Robot Vloerverwarming
Robot Vloerverwarming is opgericht in 1988. Het bedrijf produceert verdeelunits en levert complete vloerverwarmingssystemen voor elke situatie. Robot Vloerverwarming levert uitsluitend aan de professionele handel- en groothandel in binnen- en buitenland. Het bedrijf biedt ook ruimteregelingen, vloerverwarmingsbuis, gegalvaniseerde wapeningsnetten, en isolatiemateriaal en noppenplaten aan.

Cloud
Door te werken met ERP in de cloud is geen aanschaf van hardware voor de bedrijfssoftware meer nodig. In plaats daarvan draait Microsoft Dynamics NAV in de omgeving van GAC en kunnen medewerkers op basis van abonnementen gebruik maken van de software. Dat verlaagt de implementatietijd en onderhoudskosten, en maakt het makkelijk om de software met het bedrijf mee te laten groeien. 

http://robot-vloerverwarming.nl

 

Deel dit bericht
Chat met ons