GAC Business Solutions

Lucassen Groep kiest voor Production+ van GAC

4 december, 2014 in Productie

Full service dienstverlener binnen de fijnmechanische maakindustrie Lucassen Groep heeft GAC opdracht gegeven om Microsoft Dynamcs NAV 2013 op basis van Production+ te implementeren. De organisatie heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld waardoor een toenemende behoefte ontstaan is om verregaande standaardisatie binnen Microsoft Dynamics NAV door te voeren. 

Klaar voor de toekomst
Met de overstap wil Lucassen Groep, GAC klant van het eerste uur, klaar zijn voor de toekomst. GAC nam de uitdaging aan om vijftien jaar aan optimalisaties en maatwerk te vervangen door standaard onderdelen. Daarbij moest de werkwijze van Lucassen Groep behouden blijven. Medewerkers hebben hier een hoge mate van zelfstandigheid en kunnen in enkele muisklikken processen vastleggen.

Hoge complexiteit, lage productieaantallen
Lucassen Groep bestaat uit vier business units: Metaalbewerking, Engineering, Precision Tooling, en Watersnijtechniek. Vanuit deze structuur biedt de organisatie diensten aan op het gebied van de aanmaak van fijnmechanische onderdelen, engineering, prototyping, montage en klantspecifieke bedrijfsmechanisatie. Lucassen Groep onderscheidt zich door een hoge complexiteit en relatief lage productieaantallen te bieden.

Standaard componenten
GAC heeft diverse presentaties gegeven om de toegevoegde waarde van standaard componenten binnen Production+ aan Lucassen Groep aan te tonen. De organisatie is overtuigd dat het mogelijk is om met Production+ op basis van Microsoft Dynamics NAV 2013 grotendeels standaard te werken.

http://lucassengroep.nl/nl

 

Deel dit bericht
Chat met ons