GAC Business Solutions

Nieuws over bedrijfssoftware

Webinar – Rapportage en BI tools - Hoe krijg ik inzicht

17 december, 2015

Uw Dynamics NAV database bevat een schat aan informatie. Er zijn vele manieren om deze data te delen en inzichtelijk te maken. Maar welke tool is het meest geschikt voor uw organisatie. Wat is het verschil tussen de beschikbare oplossingen. Wij laten zien welke tools wij gebruiken en wat de (on)mogelijkheden van de verschillende oplossingen zijn. Volg de webinar over “Hoe krijg ik inzicht” op 17 december van 09:30 tot 10:15 en u bent in een drie kwartier op de hoogte van alle mogelijkheden en de voordelen voor uw organisatie. Schrijf je snel in!

Lees verder

Webinar – What is new in Dynamics NAV 2016

10 december, 2015

Iedereen moet eenvoudig met ERP kunnen (samen)werken. Het onlangs uitgebrachte Dynamics NAV 2016 maakt dit mogelijk. GAC deed bij Honeywell Customized Comfort Products als eerste in Nederland ervaring op met de nieuwste versie van de bedrijfssoftware van Microsoft. Wij delen onze ervaringen graag met u op 10 december om 16:00 uur via het Webinar - What is new in Dynamics NAV 2016.

Lees verder

GAC Klantendag 2015 - De klant centraal in de praktijk voor de Zakelijke Dienstverlener

26 november, 2015

Hoe benadert en behoudt u klanten? Veranderend koopgedrag vraagt om nieuwe marketingbenadering en een producten- en dienstenaanbod dat aansluit bij de behoeften. Vanuit een 360 graden klantbeeld creëren dienstverleners nieuwe mogelijkheden om in te spelen op de Customer Buyer Journey. Daarnaast is het optimaal uitvoeren van opdrachten met een focus op een hoge klanttevredenheid van groot belang. Tijdens de aankomende klantendag zoomen wij dieper in op deze thema’s en demonstreren wij hoe de verschillende producten en diensten van GAC u kunnen helpen hier optimaal op in te spelen. Ook is er extra aandacht de nieuwste mogelijkheden en voordelen van Microsoft Dynamics NAV 2016.

Lees verder

Inspiratiesessie Microsoft - Productiviteitsoplossingen in de praktijk

13 november, 2015

Microsoft organiseert voor de klanten van GAC een praktische middag waarin u zelf kunt ervaren hoe Office 365, SharePoint, Skype for Business, CRM Online en de aanvullende componenten van GAC samenwerken.

Lees verder

GAC verwelkomt Future Cleaning Technologies als klant

13 november, 2015 in Productie Algemeen

GAC implementeert Microsoft Dynamics NAV 2016 bij Future Cleaning Technologies (FCT), producent van het innovatieve i-mop schoonmaaksysteem. De i-mop is een kleiner en sneller alternatief met een hogere reinigingskracht dan traditionele schrobmachines. Met behulp van Dynamics NAV 2016 wil FCT onder meer de informatie-uitwisseling tussen de fabriek in China, de internationale kantoren en het hoofkantoor in Eindhoven optimaliseren.

Lees verder
Chat met ons