GAC Business Solutions

Nieuws over bedrijfssoftware

Kennissessie - Van productiebedrijf naar mensontwikkelbedrijf

16 oktober, 2014

U bent van harte welkom bij de Kennissessie: "Van productiebedrijf naar mensontwikkelbedrijf " op 16 oktober 2014 in Oirschot. Tijdens deze kennissessie zoomen we met u in op de laatste ontwikkelingen in de branche. En we laten zien hoe u hier op in kunt spelen met de nieuwe SW Vision+ oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.

Lees verder

GAC Kennissessie - Ontdek de Microsoft innovaties voor uw business in 2015

9 oktober, 2014

U bent van harte welkom bij de GAC Kennissessie op donderdag 9 oktober in Oirschot. Deze informele, inspirerende sessie staat in het teken van de belangrijkste Microsoft innovaties voor uw organisatie. Met de dynamische business oplossingen van Microsoft heeft u altijd en overal de beschikking over de juiste informatie. We laten u de nieuwste innovaties zien rondom online werken en het gebruik van real time dashboards om uw organisatie te besturen.

Lees verder

GAC Klantendag Zakelijke Dienstverlening

18 september, 2014

U bent van harte welkom bij de klantendag 2014: op donderdag 18 september 2014 bij Prise d´eau Golf in Tilburg. Tijdens deze dag brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe apps, integratie tussen platforms en Business Intelligence om uw werk eenvoudiger en effectiever te maken. Tevens is er een Ronde Tafel discussie waarbij we actuele onderwerpen uit onze branche bespreken. Daarna is het tijd om sportief aan de slag te gaan: voor de niet-golfers is er een clinic waarbij u kennis kunt maken met deze uitdagende sport en voor de golfers hebben we een par-3 wedstrijd georganiseerd.

Lees verder

Belastingdienst maandleveringen beschikbaar

1 juli, 2014 Swier Topper in Kinderopvang

Kinderopvanginstellingen die een convenant ‘Partnerschapsovereenkomst 1 bankrekeningnummer (POBR1)’ met de Belastingdienst/Toeslagen hebben afgesloten, dienen vanaf 1 juli 2014 hun kinderopvanggegevens maandelijks aan de Belastingdienst te leveren. Met KidsVision kunnen deze gegevens geheel automatisch worden aangeleverd.

Lees verder

Wees de veranderingen in de peuterspeelzalen voor

1 juli, 2014 unit KidsVision in Kinderopvang

Vanaf 1 januari 2015 moeten peuterspeelzalen voldoen aan de meeste eisen die gelden voor de 'gewone' kinderopvang. Wat betekent dat voor uw organisatie?

Lees verder
Chat met ons