GAC Business Solutions

Nieuws over bedrijfssoftware

Kennissessie - Veranderen door Samenwerking

16 oktober, 2014

U bent van harte welkom bij de Kennissessie: "Veranderen door samenwerken" op 16 oktober 2014 in Oirschot. Tijdens deze kennissessie zoomen we met u in op de laatste ontwikkelingen in de branche. En we laten zien hoe u hier op in kunt spelen met de nieuwe SW Vision+ oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.

Lees verder

GAC Kennissessie - Ontdek de Microsoft innovaties voor uw business in 2015

9 oktober, 2014

U bent van harte welkom bij de GAC Kennissessie op donderdag 9 oktober in Oirschot. Deze informele, inspirerende sessie staat in het teken van de belangrijkste Microsoft innovaties voor uw organisatie. Met de dynamische business oplossingen van Microsoft heeft u altijd en overal de beschikking over de juiste informatie. We laten u de nieuwste innovaties zien rondom online werken en het gebruik van real time dashboards om uw organisatie te besturen.

Lees verder

Microsoft kondigt Windows 10 aan

1 oktober, 2014 in Algemeen

Op 30 september heeft Microsoft aangekondigd dat Windows 10 de opvolger van Windows 8.1 zal zijn. Met dit nieuwe besturingssysteem wil het bedrijf zowel consumenten als bedrijven een platform om bieden om overal en altijd aan de slag te kunnen met laptop, desktop, tablet en smartphone. Daarom zet het in op één platform, apps en Het Nieuwe Werken.

Lees verder

Prinsjesdag 2014 en kinderopvang

17 september, 2014 unit KidsVision in Kinderopvang

Goed nieuws voor kinderopvang en ouders: de kinderopvangtoeslag wordt in 2015 geïndexeerd. Dat betekent dat ouders, vergeleken met dit jaar, per uur iets meer kinderopvangtoeslag terug krijgen. Dit maakte het kabinet op Prinsjesdag bekend.

Lees verder

Belastingdienst: Aanleveren Jaargegevens gastouders

17 september, 2014 Swier Topper in Kinderopvang

Binnenkort zullen alle in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) geregistreerd staande gastouderbureaus worden geïnformeerd over een aanvullende gegevenslevering aan de Belastingdienst.

Lees verder
Chat met ons