GAC Business Solutions

Nieuws over bedrijfssoftware

Robot vloerverwarming kiest voor cloud-gebaseerde ERP met GAC Production+

9 december, 2014 in Productie

Robot Vloerverwarming heeft GAC gekozen als nieuwe ERP leverancier. De organisatie gaat Production+ in de cloud inzetten om de substantiële groei van de organisatie op te vangen en om verdere professionalisering te faciliteren. Ook de mogelijkheid om met deze oplossing eenvoudiger buitenlandse vestigingen aan te sluiten op de bedrijfssoftware speelde mee in de keuze.

Lees verder

Realiseer kwaliteitsmanagement in Production+

5 december, 2014 in Productie

Met Production+ krijgt u meer grip op kwaliteit door een snelle verwerking en rapportage van kwaliteitsgegevens. In periodiek overleg met gebruikerspanels en klantengroepen is naar voren gekomen dat hier vragen over zijn. We zoomen daarom op dit onderwerp in en laten zien hoe u grip op kwaliteit verkrijgt binnen het rolcentrum van Microsoft Dynamics NAV.

Lees verder

Lucassen Groep kiest voor Production+ van GAC

4 december, 2014 in Productie

Full service dienstverlener binnen de fijnmechanische maakindustrie Lucassen Groep heeft GAC opdracht gegeven om Microsoft Dynamcs NAV 2013 op basis van Production+ te implementeren. De organisatie heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld waardoor een toenemende behoefte ontstaan is om verregaande standaardisatie binnen Microsoft Dynamics NAV door te voeren.

Lees verder

‘Voorraad in de Tijd’ geeft Tehava klanten inzicht in actuele voorraad en levertijd

2 december, 2014 in Groothandel

Internationale leverancier van fietsonderdelen Tehava is overgestapt op de webshop-module ‘Voorraad in de Tijd’ van GAC. Met deze module krijgen klanten tijdens het online bestellen direct te zien of onderdelen op voorraad zijn en anders wat de levertijd is en of er alternatieven zijn.

Lees verder

Klantendag GAC Zakelijke Dienstverlening in het teken van Slimmer Werken

20 november, 2014 in Zakelijke dienstverlening Algemeen

Flexibiliteit, transparantie en effectiviteit zijn voor zakelijke dienstverleners belangrijke topics. Op de goed bezochte GAC klantendag op 13 november liet business unit Zakelijke Dienstverlening (DVL) oplossingen zien die Slimmer Werken ondersteunen en zo helpen om kansen te benutten binnen deze thema's.

Lees verder
Chat met ons