GAC Business Solutions

Nieuws over bedrijfssoftware

Ontdek kansen voor uw handelsonderneming met Trade Online Starter

14 april, 2015 in Trade Online

Als ondernemer bent u voortdurend op zoek naar kansen in de markt. U zoekt mogelijkheden om de marges te vergroten en uw positie in de keten te versterken. Dat vraagt om inkoop- en verkoopprocessen die efficiënt en professioneel lopen. Een goede start van succesvol ondernemerschap is automatisering van uw basisprocessen in één centraal systeem. Trade Online Starter voorziet hierin voor een zeer aantrekkelijk maandbedrag. Om te laten zien hoe u met deze software inzicht en controle krijgt, biedt GAC een gratis webinar aan. Schrijf u vandaag nog in.

Lees verder

Webinar – Direct kosten besparen met Document Delivery

9 april, 2015

Door automatisch te factureren en documenten te genereren bespaart u tijd en kosten. Op donderdag 9 april presenteren wij in een Webinar ons Document Delivery systeem voor Microsoft Dynamics NAV. Wij laten zien hoe u uw investering razendsnel terugverdient en vervolgens profiteert van verbeterde cashflow en verhoogde klanttevredenheid.

Lees verder

Steeds meer groothandelsbedrijven met ambitie kiezen voor Trade Online

23 februari, 2015 in Groothandel Algemeen Trade Online

Een moderne business draait op internationale handel, snel reageren op de markt, voorraad minimaliseren, flexibiliteit richting afnemers, en het aanboren van nieuwe markten en afzetkanalen. Wat uw plannen ook zijn, Trade Online ondersteunt uw ambities. Dit complete online ERP pakket voor groothandelsbedrijven werkt op basis van Microsoft Dynamics NAV 2015. Voor een vast bedrag per maand krijgt u via de cloud volledige ondersteuning van alle processen binnen uw organisatie. Nieuwsgierig wat Trade Online voor u kan doen? Probeer het nu gratis!

Lees verder

GAC introduceert online cursussen voor Microsoft Dynamics NAV

9 januari, 2015 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Zorg en Welzijn Kinderopvang Algemeen Trade Online

Cursussen helpen het maximale rendement uit Microsoft Dynamics NAV te halen, maar niet iedereen heeft tijd om naar een opleidingscentrum te gaan. GAC biedt daarom online cursussen aan. Deze cursussen zijn helemaal Nederlandstalig en beschikbaar voor alle klanten van GAC. U volgt ze in uw eigen tempo, op uw werkplek of thuis, en op ieder gewenst moment.

Lees verder

Robot vloerverwarming kiest voor cloud-gebaseerde ERP met GAC Production+

9 december, 2014 in Productie

Robot Vloerverwarming heeft GAC gekozen als nieuwe ERP leverancier. De organisatie gaat Production+ in de cloud inzetten om de substantiële groei van de organisatie op te vangen en om verdere professionalisering te faciliteren. Ook de mogelijkheid om met deze oplossing eenvoudiger buitenlandse vestigingen aan te sluiten op de bedrijfssoftware speelde mee in de keuze.

Lees verder
Chat met ons