GAC Business Solutions

Nieuws over bedrijfssoftware

GAC Kennissessie - Geef uw verkopen een boost met Dynamics NAV in de cloud en e-commerce

28 mei, 2015

U bent donderdag 28 mei van harte welkom bij de halfjaarlijkse Kennissessie voor nationale en internationale klanten van onze business units Trade, Production, en Global Solutions. Deze informele en inspirerende kennissessie staat in het teken van mobiele gegevens en e-commerce. Op het GAC hoofdkantoor in Oirschot praten we u bij over technieken waarmee u altijd en overal over de juiste informatie beschikt. Ook laten we zien hoe u met de nieuwste innovaties op het gebied van online werken en e-commerce uw verkopen een boost kunt geven.

Lees verder

Groeien met B2B e-commerce en de cloud centraal in GAC kennissessie

28 mei, 2015 in Groothandel Productie Algemeen Events

De kennissessie ‘Geef uw verkopen een boost met Dynamics NAV in de cloud en e-commerce’ zorgde op 28 mei voor een goed gevulde zaal. Consultants van GAC en gastsprekers van SANA Commerce en Saris Aanhangers praten de aanwezigen bij over de mogelijkheden en toekomst van e-commerce voor de groothandel. Daarnaast was er ruim aandacht voor trends en ontwikkelingen met betrekking tot bedrijfssoftware.

Lees verder

Ontdek kansen voor uw handelsonderneming met Trade Online Starter

14 april, 2015 in Trade Online

Als ondernemer bent u voortdurend op zoek naar kansen in de markt. U zoekt mogelijkheden om de marges te vergroten en uw positie in de keten te versterken. Dat vraagt om inkoop- en verkoopprocessen die efficiënt en professioneel lopen. Een goede start van succesvol ondernemerschap is automatisering van uw basisprocessen in één centraal systeem. Trade Online Starter voorziet hierin voor een zeer aantrekkelijk maandbedrag. Om te laten zien hoe u met deze software inzicht en controle krijgt, biedt GAC een gratis webinar aan. Schrijf u vandaag nog in.

Lees verder

Webinar – Direct kosten besparen met Document Delivery

9 april, 2015

Door automatisch te factureren en documenten te genereren bespaart u tijd en kosten. Op donderdag 9 april presenteren wij in een Webinar ons Document Delivery systeem voor Microsoft Dynamics NAV. Wij laten zien hoe u uw investering razendsnel terugverdient en vervolgens profiteert van verbeterde cashflow en verhoogde klanttevredenheid.

Lees verder

Steeds meer groothandelsbedrijven met ambitie kiezen voor Trade Online

23 februari, 2015 in Groothandel Algemeen Trade Online

Een moderne business draait op internationale handel, snel reageren op de markt, voorraad minimaliseren, flexibiliteit richting afnemers, en het aanboren van nieuwe markten en afzetkanalen. Wat uw plannen ook zijn, Trade Online ondersteunt uw ambities. Dit complete online ERP pakket voor groothandelsbedrijven werkt op basis van Microsoft Dynamics NAV 2015. Voor een vast bedrag per maand krijgt u via de cloud volledige ondersteuning van alle processen binnen uw organisatie. Nieuwsgierig wat Trade Online voor u kan doen? Probeer het nu gratis!

Lees verder
Chat met ons