GAC Business Solutions

Nieuws over bedrijfssoftware

Kennissessie - Samenwerken in de keten voor productie- en handelsbedrijven

15 mei, 2014

U bent van harte welkom bij de GAC Kennissessie "Samenwerken in de keten" op donderdag 15 mei in Oirschot.

Lees verder

Samenwerking centraal op Dynamics Experience 2014

17 april, 2014 in Groothandel Productie Zakelijke dienstverlening Algemeen Events

Samenwerking stond centraal op de Dynamics Experience 2014 die dinsdag 15 april in De ReeHorst in Ede is gehouden. Het thema was Improve en de sleutel om meer te halen uit het bedrijf werd gezocht in samenwerking. GAC hield samen met MailPlus een live-demonstratie van de MailPlus Connector die vanuit Dynamics NAV direct verbinding met klanten legt. Daarnaast was op de stand uitgebreid aandacht voor Trade+, Proces+, Production+, PSA+ en internationaal zakendoen. Ook toonde GAC de verschillende mogelijkheden die SharePoint en klantportalen bieden om samenwerking te verbeteren.

Lees verder

Microsoft Event Dienstverlening - Slimmer werken in de Zakelijke Dienstverlening

16 april, 2014

De diensten die zakelijke dienstverleners leveren zijn zeer divers, maar voor alle organisaties is een sterke focus op samenwerking en goede klantrelaties belangrijk. Hoe draagt Het Slimme Werken bij aan een betere klantrelatie, het versnellen van het facturatieproces en het bevorderen van de samenwerking?

Lees verder

Dynamics Experience 2014 - Improve your business

15 april, 2014

Op dinsdag 15 april 2014 organiseert de Dynamics user group de Dynamics Experience. Dit event wordt georganiseerd door en voor de gebruikers van Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM en is daarmee hét onafhankelijke Microsoft Dynamics evenement van het jaar.

Lees verder

Uitgebreide CAD PLM functionaliteit in Production Plus

2 april, 2014 in Productie

CAD-systeemdata laat zich niet altijd even makkelijk naar een ERP-productieomgeving overzetten. Vaak worden complete stuklijsten nog overgetypt. Dat is tijdrovend en foutgevoelig. Met de Production+ CAD/PLM module, haalt u CAD-tekeningen snel en automatisch naar uw ERP-productieomgeving. De module ondersteunt Solidworks, Inventor, SolidEdge en Autocad.

Lees verder
Chat met ons