GAC Business Solutions

Nieuws over bedrijfssoftware

Dynamics Experience 2015 - Business Process Innovation

3 september, 2015

Op 3 september 2015 organiseert de DynamicsHub de Dynamics Experience. Dit event wordt georganiseerd door en voor de gebruikers van Microsoft Dynamics NAV, AX en CRM en is daarmee de Dynamics Experience 2015 hét onafhankelijke Microsoft Dynamics evenement van het jaar.

Lees verder

9 tips om ROI killers bij een ERP implementatie voor te zijn

9 juli, 2015 in Algemeen

Maximaliseer de ROI van uw ERP implementatie Nieuwe ERP-software kan veel opleveren, maar vraagt om een investering vooraf. Implementatie is zowel voor een on-premises oplossing als een cloud-variant noodzakelijk en dat kost tijd, geld en energie. Om de voordelen van nieuwe software goed te benutten is het noodzakelijk dat ROI killers zoals vertraging en weerstand buiten de deur blijven. Deze negen tips helpen u daarbij, en geven ruimte om de best mogelijk ROI uit uw investering in ERP-software te halen.

Lees verder

Whitepaper - Hoe haal ik meer uit mijn B2B e-commerce

26 juni, 2015 in Groothandel Algemeen Trade Online

Is uw e-commerce oplossing klaar voor de voorspelde explosieve groei van B2B e-commerce? GAC heeft een nieuwe whitepaper gepubliceerd waarin wij kansen en voordelen bekijken, en tips geven om meer uit uw huidige e-commerce oplossing te halen.

Lees verder

Eureco-Pharma en TOP Pharma kiezen voor farmaceutische bedrijfssoftware van GAC

25 juni, 2015 in Productie Algemeen

Eureco-Pharma en TOP Pharma hebben getekend voor implementatie van Microsoft Dynamics NAV 2015 en Yaveon ProBatch door GAC. Deze oplossing ondersteunt farmaceutische en chemische bedrijven. Speciale nadruk ligt daarbij op compliance met alle strenge eisen en wetten die gelden binnen deze branche.

Lees verder

Beheer uw kinderopvang administratie in één online omgeving

4 juni, 2015 in Kinderopvang

Zoekt u administratieve software voor uw kinderdagopvang? Met KidsVision in de Cloud haalt u in één keer alles wat u nodig heeft voor kinderopvang-administratie in huis. Onze oplossing groeit moeiteloos met uw organisatie mee. Wilt u extra functionaliteit of nieuwe gebruikers? Dan regelt u dat met een druk op de knop. Met software in de cloud bent u van updates, back-up, en onderhoud af. U kunt overal waar internet is aan de slag. Wij zorgen voor de software zodat u effectief en zorgeloos kunt focussen op uw werk, waar en wanneer u maar wilt.

Lees verder
Chat met ons