GAC Business Solutions

Nieuws over bedrijfssoftware

GAC Klantendag Zakelijke Dienstverlening

13 november, 2014

U bent van harte welkom bij de klantendag 2014: op donderdag 13 november 2014 bij Prise d´eau Golf in Tilburg. Tijdens deze dag brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe apps, integratie tussen platforms en Business Intelligence om uw werk eenvoudiger en effectiever te maken. Tevens bespreken we de innovaties van de splinternieuwe oplossing Microsoft Dynamics NAV 2015. En we verloten een Surface tablet onder de deelnemers! Na de sessies is het tijd om sportief aan de slag te gaan: voor de niet-golfers is er een clinic waarbij u kennis kunt maken met deze uitdagende sport en voor de golfers hebben we een par-3 wedstrijd georganiseerd.

Lees verder

Webwarenhuis fonQ live met Microsoft Dynamics NAV van GAC

10 november, 2014 in Groothandel Algemeen

GAC heeft bij fonQ.nl Trade+ geïmplementeerd; een volledige ERP-oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Het webwarenhuis - dat compleet is in wonen, koken en tuin - verwerkt vanaf nu via Trade+ automatisch dagelijks gemiddeld 2.500 orders die via de webshops binnenkomen. Daarnaast vervangt de aanwezige business-logica in Trade+ delen van de bestaande interfaces en is de klantenservice volledig overgestapt op de servicemodule binnen Trade+.

Lees verder

Kennissessie - Veranderen door Samenwerking

16 oktober, 2014

U bent van harte welkom bij de Kennissessie: "Veranderen door samenwerken" op 16 oktober 2014 in Oirschot. Tijdens deze kennissessie zoomen we met u in op de laatste ontwikkelingen in de branche. En we laten zien hoe u hier op in kunt spelen met de nieuwe SW Vision+ oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.

Lees verder

NAV 2015 en SharePoint centraal op drukbezochte kennissessie

10 oktober, 2014 in Groothandel Productie Algemeen Events

De kennissessie ‘ontdek de Microsoft innovaties voor uw business in 2015’ is met zestig bezoekers zeer druk bezocht en goed ontvangen. GAC liet op deze dag vernieuwingen zien in Microsoft Dynamics NAV 2015, de mogelijkheden van SharePoint Online, en de STL Group vertelde meer over de eerste implementatie van NAV 2015 in de wereld.

Lees verder

GAC Kennissessie - Ontdek de Microsoft innovaties voor uw business in 2015

9 oktober, 2014

U bent van harte welkom bij de GAC Kennissessie op donderdag 9 oktober in Oirschot. Deze informele, inspirerende sessie staat in het teken van de belangrijkste Microsoft innovaties voor uw organisatie. Met de dynamische business oplossingen van Microsoft heeft u altijd en overal de beschikking over de juiste informatie. We laten u de nieuwste innovaties zien rondom online werken en het gebruik van real time dashboards om uw organisatie te besturen.

Lees verder
Chat met ons